deryatoprak Kızlar bebeğimin ateşi 37,4-37,5 bu aralar hep 2 aylık suan sonrasında hemen dusuyor kendılıgınden ama herhangı bır hastalık enfeksıyon belırtısı degıldır degıl mı sızde de oluyor mu
Ceyo0666 deryatoprak bizde 2 ay 20 günlüğüm ama fark etmedim belki kalın giydiriyo4sundur veya ortam çok sıcaktır bunalır
Prensinannesii06 deryatoprak koltuk altı ölçümüyle 0-3 aylık bebeklerde 37.3 ateş sayılıyor ve müdahele etmeden acile gidilmesi gerekiyor ben yaşadım enfeksiyon çıktı hastanede yattık
Ceyo0666 deryatoprak koltuk altından ölçmeyi dene canim en doğru sonuç 26 27 çok fazla 24 felan iyi genelde
Asyabhr deryatoprak oda ısısı çok yüksek uzmanlar da 22_ 24 arasında olmali diyor en ideali en azından 24 derece
Prensinannesii06 deryatoprak alından ölçenler net sonuç vermiyormuş biz hastanede yatarken bir bebek daha geldi yeni doğan 37.5 dite getirmişler 39.5 tu ateşi doktor bir ili derece yüksek ya da düşük gösterebiliyor temassız alından ölçen kullanmayın en iyi sonucu koltuk altı verir dedi ama tabi ki huzursuzluğu uyku hali olur
Hunilianne deryatoprak alından ölçekler yüksek gösterebilir, koltukaltindan normal dereceyle ölçün derim.