Ezgi8919 Kızlar montessori yatak kullananlar nerden aldınız memnun musunuz ben balhome dan baktım 5.500 ama merdivenli böle kaliteli alıp memnun kaldgnız yerleri söyler misiniz
Ceyo0666 Ezgi8919 montessoriankara06 ınstagramda sayfaları.var ben oraya yaptırdım yatak dahil 1650 tl canim
Ezgi8919 Ema uzayabilen var sadece başka yatak yok bide benim için fiyat önemli degil yeter ki güzel olsn 10 sene yatar içinde
Ezgi8919 neyzen15 güvenemedim oraya siz aldınız mı çünkü beşik olsa 1 sene kullanacak insan alır da yatak bi 10 sene falan kullanılacak
neyzen15 Ezgi8919 ben almadım daha küçük benimki😊yorumları okuyabilirsiniz n11 ve trendyolda da var daha iyi olur sanırım
fatimas27 Ezgi8919 face book da kanz var orda set halinde var dolabi var yatagi var hem uygun hem de kaliteli
ipek39ela https://imgyukle.com/i/rsbdsp canım ben ebebekten kanzın yatağını aldım 750 tl ve çok memnunum çok kaliteli malzemesi, bebeğin büyükse çekmeceli yüksek modelleri tercih edebilirsin ama küçükse çok yüksek almamanı tavsiye ederim 🤗
ipek39ela Ezgi8919 evet kuzum, yatak ölçüsü 90*190 oldukça büyük sabahları emzirmeye gittiğimde bi posta onunla uyuyorum oldukça kaliteli malzemesi kanz ın ürünü zaten çok memnunum ben 🤗