hadiceasaf Bebeğim 3. Buçuk aylık öksürüyor hastaneler riskli diye götürmek istemiyoruz böyle devam ederse gideceğiz fakat şu süreçte ne yapabilirim ? Ya da hastaneye gitsem ilaç veriyorlar mı öksürük için çok küçük daha ilk bebeğim tecrübem yok 😞
Yigitkomuz_ hadiceasaf canm benim bebegimde oksuruyodu 4 aylıkken yapmıştım bunu tereyağını eritip yakmadan sonra içine keçiboynuzu özü kattım çay kaşığıyla vermiştim gerçekten hemen kesiyo şuan 10 aylık öksürdgnde hep yapiyrm 1 gun de geciyo doktordan görmüştüm ama genede sen bilirsin çok az verirsen suda ver arkasından
Aselkusun hadiceasaf bebeğin çok küçük anne sütünden başka bir şey verme. Eğer kusması varsa bundan dolayı olabilir. Bizde öksürüyoruz ama ciğerlermiz temiz boğaz kuruluğu ve hafif reflüden dolayı demişti doktorumuz
gulguzeli hadiceasaf burnunun acik olmasina dikkat edin odayi havalandırıp nemli kalmasini sağladık birde göğsünü dinleyin hırıltılı bir ses yoksa korkmayın gecmis olsun
hadiceasaf Yigitkomuz_ doktor önerisi mi yan etki olur diye korkuyorum acikcasi . Teşekkür ederim bilgi için 🍃
Yigitkomuz_ hadiceasaf canm instrmda görmüştüm doktordan aklmda kaldı yptim ama bebeğin küçük bende bilemiyrm
hadiceasaf gulguzeli Teşekkür ederim dikkat ediyorum burnunu temizliyorum kaldığı odayı havalandiriyorum gogsunude dinlerim inş 🍃
Aslidemir-98 Bebeğim bu aylardayken aşırı öksürüğü vardı ve doktorumuz bize prospan şurup önermişti. Tamamen bitkisel ve çok faydasını gördük. Şuan 9 aylık. Öksürdüğünde veririm hemen keser