Heraninannesi Kızlar Molfix 3 numara kullanıyorum 1 aydır şu 3 gündür sızdırıyor dışarı çıkarıyor kullanıp böyle olan var mı ? Önerebileceğiniz bez ?
CemreKerem Heraninannesi canbebe ve Prima boyut olarak büyük Molfix daha küçük kalıyor bu ikisine göre deneyebilirsiniz..
Gmzhrn Heraninannesi bende molfix kullanıyorum. Bikaç bezde içinde toparlanma gbi Bi durum vardı int den şikayet yazdım ertesi gün bana döndüler. Ve telefi amacı son üretimiş bez gönderdiler
CansuAlbayram Bi büyük bedene geçmeyi deneyin isterseniz. Belirtilen Kilo aralıkları bazen yanıltıcı olabiliyor
Lovebaby Ben de dünden beri molfixe geçtim 4 numara, sabah kakasını yaptı hemen değiştirmeye aldım kucağıma belinde ıslaklık vardı bi açtım altını heryer kaka olmuş, yanlardan taşmış, beli kaka olmuş aşırıda kaka yapmamış aslında bugün de yan lastikleri kıpkırmızı iz yapmış sıkmış 😲 birkaç gün daha deneyimlicem bakalım😁
Aylinay Lovebaby aynısı benim oğluma da oldu çok kizartiyor lasitler lastikleri koparsam daha kotu çiş hep dışarda şimdi sleepy deniyorum güzel ama bi prima olmaz tabiki 😔😔 ahhh malum bez fiyatları zam zam zam
Hyrnnsa Bende prima kullanıyorum ama benimde taşmalar oldu 26 günlüğüz biz iki seferdir dışarı taşıyo yanlardan yağınca direk kucağıma alıyorum değiştireyim diye ondan olabilir diye düşünüyorum
Sedaras Bebeğim 4 aylık prima kullanıyorduk ama 3 numarası pişik yaptı sleepy aldım oda pişik yaptı tavsiye üzerine goon aldım gayet güzel e-bebekte baby-me markası var beğenmezseniz ürünü iade ediyorsunuz paranızı geri alıyorsunuz ben onuda kullanıyorum güzel bi ürün. Tek tek deniyorum bakalım 😳 a101 beZi var onun 10 lu paketi var aldım birde onu denicem baya ince
Gmzhrn [bilinmeyen] valla hiç hatırlamıyorum onu ama herhangi Bi ücret yok. Sadece sıkıntılı bezleri verdikleri adrese gönderiyoruz. Bnm paketim 90 liydi mesela bana 90 adet bez gönderdiler hemen