Yasmncvk06 3 aay 10 gunluk kıZım var bır turlü gece uyumuyor 2 veya 3den asagınuyumuyor ıykusu var aslında gözleri gidiyor kapanıyor gözleri ama kapatmamamk için uyumamak için mızmız hep sizce ıyku problemimi bar yada bana öneriniz nedir
Baltoros Yasmncvk06 problemi olduğunu sanmıyorum benim kızımda 3 ay 1 günlük sabaha karşı 6 da uyuyor malesef :(
[silindi] Yasmncvk06 oğlum 11 ay 3 günlük 11 den beri uyutmaya çalışıyorum sallamaktan ayaklarımı hissetmiyorum şimdi içerde eşim sallıyor bakalım o ne kadar uğraşıcak uyutmak için büyüdükçe düzelicene tam tersi oluyor uykusuzlukdan zombi gibiyiz bi ara çok güzeldi uyku düzenimiz 12 gibi uyuyup sabah 9 yada 10 da kalkıyordu diş çıkartmaya başladığında beri herşey karıştı
Azizeguney Yasmncvk06 Benim kızımda 3 aylıkken gece uyumaz sabah uyurdu tüm gün gece gündüzü ayırt edememe sorunu bu. Gündüz aydınlık bir yerde uyutun ve uykularını uzun tutmayın gece ise daha karanlık bir yerde uyusun. Bundan başka uyku eğitimi vermeye çalışmayın çok erken henüz
Didem52miray Allah’ım 3aylik olsun geçicek dediler bana geçmiyor mu 😭😭😭 bizde sabaha kadar ayaktayız 2aylik