Anne111 Beritan93 kullaniyorum hala ama henuz bi incelme olmadi canim evet terletiyor ama bundan dolayi bi incelme olmuyor o terlemede bence yag yakimindan deyil vucut hava almadigi icin oluyor cok farkli bi kumas yapisi var cunki hava aldirmiyor vucuda benim dusuncem bu yonde bana etki etmiyor yani oysa ne umitlerle almistim 🙄 aslinda zayıfım sadece bacakta biraz incelme ve selulit icin almistim onada ise yaramadi
Powermoms Beritan93 benim bı arkadasim çok kiloluydu sonra bu ince çöp poşetleri oluyor ya onları sardı karnına bacaklarına üzerinde ince bir tayt giydi bütün gün evde işlerini yaptı bebeğine baktı tabi evde sporunu ve yemesine dikkt ederek bayağı zayıflamayısti. Termal taytlarda aslında aynı işlevi görüyor terleyerek sizi zayiflatmaya çalışıyor.
Feryal Beritan93 Yalnızca tayt ya da korseyi kullanarak zayıflamak pek de mümkün değil açıkçası. Ancak kilo vermeye yardımcı. Ben kullandım ve memnun kaldım. Naçizane önerebilirim. Üstelik düzenli kullandığım ve spor yaptığım dönemde selülitlerimde de gözle görülür bir azalma oldu. Ama tekrar söylüyorum diyet ve sporla daha hızlı sonuç almama yardımcı oldu o kadar. Yoksa tek başına fazla bir işlevi yok. Saygılar 💐
sinemsiv Arkadaşlar bi tayt giyip kilo verilseydi şişman kimse kalmazdı emin olun. Keşke bu kadar basit olsa ama malesef hepsi pazarlama tuzağı. Terletip vücuttaki suyu attırdığı için tartıda biraz azalma olabiliyormuş hepsi o kadar kilo verdirdiği yokmuş
Anne111 Beritan93 bi beden kucuk al derim cabuk esniyor illaki girersin icine ben bedenimi almistim rahat oldu değişim yaptim bi küçüguyle 3 gun sonra oda rahat olmaya basladi kumas kendini hafif saliyor yani
Sumre0681_ Anne111 benim basen ölçüm 99cm. L bedene denk geliyor 94-99 arası L beden yazıyor. 5 cm var yani sizce M mi almalıyım
Sumre0681_ Anne111 aynı olmasına çok sevindim şuan 😂sizi referans alarak sipariş edeceğim inşallah çok teşekkür ederim