Deletedmom23113 Kızlar selamlar , 4 aylık oğluşum var 🤍 baya özellikle bu aralar uykusunda hep sesli sesli gülüyor , bazen uykuya dalıyor o an da da oluyor ? sizler de oluyor mu , ağlamasınlar da gülsünler hepsi yeter ki 🤍
elifiii Deletedmom23113 benim oğlumda da uykusunda güler bazen kahkaha bile atıyor. Ben bilmiyorum ama rüya görüyor olmaları muhtemel. Ben melekler güldürüyor diyorum😍
FatosYK Deletedmom23113 benımkı de kahkahalar atardı uykusunda o kadarken şimdi 9 aylık oldu daha sessiz gülüo artık uykuda😇
morsevenfilolog Deletedmom23113 Bir çocuk doktoru şöyle demişti: ‘ Belki de rüyasında sizi görüyordur o yüzden gülüyordur.’ 😍😍
Elifhtcninannesi Deletedmom23113 benim kızım da gülüyor hatta bazen ağlıyo dudağını büyüyo gün için de çok güldüyse gülüyor neseliyse ama bende melekler güldürüyor diyorum bazen de ağlıyor sesli değil de dudağını büzüyo çok izleyince farkediyor insan ☺😊
Misskokulum Deletedmom23113 oyyy o uykuda gülmeler eriyorum adeta çok şeker oluyorlar masallah bebisinize 😍
Nurhiram Deletedmom23113 benm kızımda 5 aylık mutlaka her uykusunda ya ağlıyor yada kahkaha atıyor bazen korkuyorum doğrusu😂
Alparslanmom Deletedmom23113 benim oğlum 28 aylık hala uykusunda kahkahalar atar. Bazen o kadar çok kahkahası uzun sürüyor ki benimde gülesim geliyo 🤣
nura Deletedmom23113 benim bebeğimde çok gülerdi ama şimdi uykuda konusuyor. Bazen de kalkıp emekliyor çok sevimli bir hal