nyac Annelerim hayırlı Ramazanlar.Uzunca bi zamandır yani 1 ay kadar oluyor oğlumun vücudunda kaşıntılı kabarcıklar çıkıyor önce bacaklarda sonra kollarda en son göbek bölgesinde çıkmaya başladı çamaşır sabunu dedim değiştirdim şampuandan olabilşr mi acaba dedim onda da bir şey yok her gün tereyağında yumrta veriyordum rafadan yemiyor diye acaba ondan olabilir mi? Bebelac gold 3 mama içiyor her şeyden şüphelenmeye başladım Allah rızası için bi fikir verin nolur bana belirsizlikten kafayı yemek üzereyim foto yüklemeye çalışıcam şimdi fikirlerinize ihtiyacım var..
defnesmomm nyac bence doktora görünün, önemli bir duruma benziyor anlattığınız kadarıyla. Alerji teşhisi koyarlarsa alerjen gıdalardan uzak durursunuz, zamanla alerjik reaksiyonlar azalıyor, diyete eklemeler yapılıyormuş. Bir süre ara verirsiniz 🙏🏻💙
Aysemmm Hayırlı ramazanlar🌸Kaç aylık bebeğiniz süt yada yumurta alerjisi olabilir..bi süre yumurta ve süt ürünleri (tereyağ, peynir vs.)vermeyin daha sonra ayrı ayrı deneyin..belirtiler çok fazlaysa doktorunuza mutlaka görünün bence alerji ihmale gelmez Allah korusun🙏🏻hayırlı geceler
nyac Annelerim çok teşekkür ediyorum bebeğim 14 aylık foto yükleyemedim doktora götürücem şimdi sizin dediğiniz gibi bi müddet yumurta vermicem bakalım görmeye dayanamıyorum o halde karın bölgesine de yayıldı
Gul_41 nyac ayni durum bizde var ve şuan karin bölgesine komple yayıldı. Önce kol dirsek çevresindeydi. Ben de çaresizim doktora da gidemiyoruz. Bepantol sensiderm aldım kullandım. Simdi de mustela nemlendirici sürüyorum günde iki kez. Sampuani da mustela aldım bi oncekini değiştirdim. Camasir tozunu da bor on kullanmaya başladım. 1 haftadan fazladır da yumurta vermedim. Karnı ayni ama. Geceleri çok kaşınıyor çok uyaniyor. Elimden geldiğince nemlendirmeye çalışıyorum. Simdi sut ürünlerini keseceğim bugün peynir yogurt vermedim. Bu arada kızım 9 buçuk aylık.
nyac Gul_41 kardeşim dayanamadım 2 farklı doktora gittim biri atopik egzama derken diğeri alerji olmuş dedi ama atopik egzamaya benzemiyor bilemiyorım napıcamı şaşırdım aynı belirtiler mevcut ikimizde de
Gul_41 nyac zor bir durum ya net bisey diyenin de olmaması daha can sıkıcı biz de elimiz kolumuz bağlı üzülerek bekliyoruz:(
nyac defnesmomm doktora gittik avil şurup ve prednol kortizonlu kullanıyoruz tekrardan gidicez inşaallah çok teşekkür ediyorım