Hazal1 Merhaba kızlar sabahtan beri bebegımi takip ediyorum 9 ay 20 günlüğüz ve hiç diş çıkmadı daha fakat bugün huzursuz ve ateşi 37 idi dönüşümlü olarak şurup verdim düşmesi için şu an atesı 38.5 ilaç verdim yarım saat sonra ölçtüm hala aynı ama ayakları da buz gibi diş mi bu başka birsey mi ne yapmalıyım
Gokce_s Hazal1 ılık suyla duş aldırın, eklem yerlerini ıslak nemli bir bezle silin. Ayağının altına limon koyuyorlar diye duymuştum ateşe iyi gelir diye. Geçmiş olsun
Ftmvrs13 Hazal1 valla kuzum benim kızım da 9 aylık yeni oldu 2 hafta önce çok ateşlendi bu arada bizdede dis yoktu ateşte 39.5 u görünce doktora mecburen götürdüm ve üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ilaç verdi iyi kide goturmusum ısın tuhaf yanı 1 hafta sonra da dişi çıktı geçmiş olsun eğer düşmezse doktora götürün derim ben
Rainnn Hazal1 Ilık suyla duş aldırın ve üstünü ince giydirin umarım düşer biran önce çok geçmiş olsun. Şuanda ateşi kaç peki ?
Hazal1 Ftmvrs13 canım bi düşüyor bi geri yukseliyor ateşi ayakları buz gibi idi şimdi ıısındı ama hala ateş 38.5 dönüşümlü şurup verdım ama yok düşmüyor napcam bilemiyorum
Bsrumt55 Bsrumt55 ayrıca yüksek atesli bebeklerin elleri ve ayakları soguk olur vücut kendini savunmaya alıyor dis kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
Hazal1 Bsrumt55 umarım düşer diş diye tahmin ediyorum ama resım de çektim ağzını ama yüklemeyi bilmiyorum
zeynepalp Benim oğlum da 8 buçuk aylıık, dünden beri ateşli aynı şekilde kafasında var ateş. Eller ayaklar soğuk. 4 tane dişi var 5. Patlamak üzere ondan dolayı olduğunu düşünüyorum bende. Diş ateşi genelde kafada oluyor zaten. Var mı görünürde bişey ?
Hazal1 zeynepalp aslıdna ağzının resmini çektim de yüklemeyi bilmiyorum fikir edinirdim eğer diş ise ateşi hala kafasında sıcaklık olması normal mi yüzünde yanaklarında felan
Alimalimalim Hazal1 aynı durumdayız birebir sadece bizim ki 2 hafta küçük sizinkinden bizim de hiç dişimiz yok diş olabilir dedik . Hastaneye götürmek istemedim 112 doktorunu aradım şimdilik götürmeyin takip edin düşüremezdeniz 39 dereceyi geçerse öksürük ve hırıltı olursa mutlaka götürün dedi o yüzden fitil verdim şimdi 😞 38.5 şuan 😔
Hazal1 Alimalimalim öksürük veya hırıltı yok canım sadece kafada yüzde ki ateş bi turlu gitmiyor öglen 1 den beri bi çıkıyor bi düşüyor
Nunuuu- Hazal1 diştir ama hala yarmamıs belki gece yarar insallah kolay yarsın yavrıum ya nasıl acıyor😣😣
Alimalimalim Hazal1 bizim de aynı dünden beri bir çıkıyor bir düşüyor duş aldırdım calpol ve fitil dönüşümlü veriyorum inşallah diştir😔
Hazal1 Nunuuu- kızamığı 5 6 gün önce yaptırdım canım hiç ateşlenmedi ebe dedi zaten ateş çok nadir olur dıye