Poyrazim Fr45 ben emzirmeyi bırakalı 8 ay oldu hala sarkık 🤦 2 sene emdi oğlum bu konuyu annem ve kayınvalidem ile de konustum göğüs toparlanıyor maalesef bide kayınvalidem sadece 3 er ay emzirmiş
Berrinsoyagazi14 Fr45 genelde deri sarktığı için ameliyatSız eski haline gelmesi imkansız Maalesef 🤦🏻♀️
Birkoalaanasi Bunda utanılacak ne gibi birşey var. Evladını doyuruyorsun,bırak dizine insan ne olabilir ki? Yeter ki emsin. Dert etme hayat bu kadar şeyleri kafaya takmak için çok kısa ve gereksiz 🌈
Kuzey-41 Birkoalaanasi nasıl dert etme bir kadın için en önemli şey gögüsleridir bence ve bu durum kadın psikolojisini oldukca etkileyen bir sorundur 👍🏻
Ayazim_36_14 Bu durumdan bende cok şikayetçiyim acaba eski haline döner mi cok canımı sıkıyor moralim bozuluyor resmen 😔
Esinin-Annesi Taktığın şey bu olsun 😊 Bebeğin sağlıklı mı en önemlisi bu. Sütün olmasaydı emziremeseydin daha mı iyiydi boşveerrr 😊 Bebişlerimizin karnı doysun sağlıkla büyüsünler daha ne isteriz 🥰
Yigitkomuz_ Fr45 benmde 10 aylık bebeğim galiba sarkicak süt bittikten sonra mesela göğsümde süt varken tas gibi oluyo bebeğim emdikten sonra sönuyo bende uzluyrm ama naplm çocuk büyütüyoruz biz o göğüslerle kaç kilo süt veriyoruz yavrularımıza 😏😂
LiTeraRy Fr45 aman sal gitsin meme memedir ha sarkmis ha dik ne fark eder ki hepsi ayni gorevi gormuyormu 😁🤦♀️
Zeynepikram Fr45 toparlanıyor canım iki çocuk emzirdim süttün kestiğim gibi toparlandı şimdi üşücüyü emziriyorum be hiç öyle bir korkum yok sütyen tak daha fazla sarkmazsın aütüne de bi etkisi olmuyor korkma
KumsaaL Fr45 yanlış emzirmeden dolayı bir göğüsüm küçük kaldı tüm vücudum çatladı 10 ay oldu hala toparlanamadı vede kızarık şekilde duruyor ama hiç dert etmiyorum çünkü evladım için isterse tüm bedenim parçalansın tek bir gülüşüne değer. Kendine güven bırak kocan seni sevecekse bu halinle sevsin. Sırf anne olmak için gece gündüz ağlayan bir ton para döken insanlar tanıyorum vede bebeğim beni emmiyor sütüm yok diye kendini parçalayanlar.
Arzuefee Fr45 spor bir nebze işe yarıyor oklavayi al ensene koy ve 10 dakika boyunca bir sağ bir sol yap
Kuzey-41 Deletedmom148 toparlayıcı jel ve kremler işe yaradımı acaba? Yaradiysa nerden ve hangi marka aldiniz banada lazım🤦🏻♀️
hatunana Memenin zaten esas varlık sebebi evladını doyurabilmek bence yaratılışta bu var zaten yani. O yüzden ne olursa olsun bebeğine süt verebilir de ister sarksın ister minicik olsun ister kocaman olsun.