Pnarr_ Gamzegnyl benim makinaya finish quantom iyi geliyor anca o güzel temizliyor trendyoldan aldım en son 120 Li 110 liraya
Birkoalaanasi Fairy alıyorum. Trendyol hepsiburada ve n11 gibi sitelerden indirim ile kargo bedava olarak alıyorum çoklu, bayaa da gidiyor 🦋
Birkoalaanasi Denizzzz benim makinam sadece fairy ile güzel yıkıyor,bana kokmuyor. Çok ağır geliyorsa ortadan ikiye keserek kullanılabilir aynı işlevi görüyor 🍒
Denizzzz Birkoalaanasi evet çöpe atamayacağım için bende öyle kullanıyorum şu an 😄 hatta 3 kere de. Baya hesaplıya gelecek bana. 😄
Birkoalaanasi Denizzzz mutfak dolapların için sıcak suda eritip, tüllerini yıkarken makina içine de atabilirsin 🌱
elmaliturta Denizzzz ağır koku oluyorsa kapaktaki yerine koymayın direkt makina için atin zeminine o zaman o kadar koku olmuyor
Denizzzz Birkoalaanasi mutfak dolaplarımı hep tabletle silerim ve klozetleri.. ama tüllerde denemedim hiç denerim ☺️
Arenimo Gamzegnyl fairy den şaşmam👍 nerde indirime denk gelirsem ama en çok migros ve bimden alıyorum
elmaliturta Gamzegnyl fairy. Bulaşık makinesine bağlı sanırım benim makineme finish hiç iyi gelmedi hep kirli çıkmıştı