Yelda01 GUBILIK ya ben bir kaç çocuk doktoruna danıştım önermedi kimi öneriyor kimi önermiyor kafam karıştı
GUBILIK Yelda01 asiyi yaptiranlar hafif atlatiyor. Burada ne hikayeler dinledik pismanim diyenler cok oldu.
Ilayvera Kızlar bu aşı ne zaman nasıl yaptırılıyor belli bi süre zarfı var Mı benim bebeğim 1 aylık fiyatı nedir Bilgi verir misiniz
Dima Ilayvera 3.ayda yaptırılıyor dedi hem doktorumuz hem sağlık ocağı hemşiresi yarın yaptırıcam ben de mecbur imkanı olanlar varsa yaptırsın maalesef pahalı bir aşıymış ülkemiz hatta dünya şartlarında yarın ne olacağı hiç belli değil sağlık açısından
Crayzz Ilayvera canım 3 aylıkken 1 doz ağızdan veriliyor 302 tl ye yaptırdım ben buhün hastanede diğer dozu 5. Ayında
Yelda01 Ikram bende yaptırmıcam hem imkanım yok hemde gerekli birsey olsaydı devlet mutlaka karşılardı bu kadar pahalı yazık …
Yelda01 Dima evet öylede imkanı olmayan bebekler nolacak cok saçma bir sistem madem cok önemli bir aşı daha cüzi bir fıyat olabailir diye düşünüyorum
Dygosmn1 Ben yaptirfim arkafasim. 311 tl 2 dozluk olanindan 3 ve 5 ay olarak . Esim karsi cikti ama dinlemedim. Para tyzagi diye düşünüyor. Yapan hemşire iyiki yapıştırıyorsunuz bebegim rota asisina gitmeden yakalandi hastaliga cok zor atlattik dedi.