Prensesannesi111 Kızlar korse alacağım acayip kararsızım sizce hangi marka hangi model alayım. Aslında tüm vücudumu toparlasın istiyorum 😞
KeremTalha_4153 Prensesannesi111 ya bende varım bende bakıyorum ne alacağıma karar veremedim.. yoksa kilolar aldı başını gidiyor 🙈🙈
Kereminannesiii Prensesannesi111 Tuğba korse aldım biraz geç kaldım ama kullanıyorum şimdi düzenli olarak
Prensesannesi111 1ogretmenanne bende alacaktım dün ama bedende kararsız kaldım birde hangi model alayım diye 😞
K1996 1ogretmenanne cok iyi gercekten canım 2 gündür takıyorum ilk g0n göbekten zor kapattım şimdi 2.gün rahat taktm fark etti göbeğimde
annediyebiri Prensesannesi111 bende aylardir bakiyorum ama hala alacagim cesaret edemiyorum birde virüs var değişim vs olursa diye 🙇♀️
Nurayf ozgurkus doğumun hemen ardından mi baslsdiniz kullanmaya bebeğim 8 aylık kullansam etkili olurmu
Perissmom Doğumdan önce owli korse almıştım ama hiç memnun kalmadım kullanmaya başlayınca, tek başıma sıkmam imkansız korseyi bi de çok kayıyordu. Ben mi beceremedim bilmiyorum ama pek tavsiye etmem.
Doruk12 Perissmom ay evet ya ben de owli korse aldım pek Bi faydası olmadı kaydı zamanla eciş bücüş oldu keşke yamuna alsaydım.. Bimden aldığım korse bile owliden iyi çıktı yani.
Eylul06 Yamuna aldım ama cok garip ki korse beni sekillendirmesi gerekirken ben korseyi şekillendirdim birseyler yanlıs ama bilemedim😂😂 onu bunu bilmem sporla yapılan vücudu n yerini hiçbirsey tutmuyor
Balbocegi Prensesannesi111 yamuna kullanıyorum. Ayna da bir değişiklik yok ama ikinci kopcaya geçtim. Ben mi inceldim korse mi esnedi bilemedim 😅🤔 öncesin de bel ölçümü de almadım. Bilemiyorum yani ise yaradı mi 😏
sukranaslier Balbocegi Tatliskooo kızlar belim 90 cm kaç almalıyım bedeni s beden mi alsam hala karar veremedim trendyoldan sipariş vereceğim
Tatliskooo Prensesannesi111 tuğba korse aldım . Yamuna ile birlikte ithalata başlayıp sonra ayrılmışlar yamuna iyi reklam Yalova fiyatlar daha da uçmuş. Aynı yerden ithalmiş. Kullanmaya gelirsek o dönemlerde emziriyordum ondan ötürü kullanmam pek mümkün olmadı tk çıkar her 1 saate 2 saat bir falan. Somra da kaldı öyle duruyor. Beden içün de siz ölçülerinizi veriyorsunuz onlar belirleyip gönderiyolar instagram hesaplarından almıştım 180 liraydı
ucmgk21 sukranaslier yamuna sitesinde ölçülere göre bedenler yazıyor 78 cm belim on s aldım hiç kapanmadı m aldım zar zor kapattım ve 10 gündür kullanıyorum
esmaefe sukranaslier s alırsanız takamazsınız. Benim belim 87 iken m aldım zor taktım bir hafta da 3 cm inceldim ikinci kopcaya geçtim sonrasında düzenli kullanmadım 3. Kopcayada hiç geçemedim 😀 yamuna bu arada.
annesininaslani Bende almak istiyorum ama çok kararsızım tayt alasın geliyor rahat kullanım açısından aslında ama göbekte ne kadar etkili olur bilmiyorum