Defneninannesi07 Arkadaşlar yi aksamlar internetten 3 aylık bebegime kıyafet almak istiyorum. Güvenebilir bir site var mı alabileceğim onerilerinizi bekliyorum😊 simdiden tesekkurler 🙋♀️
SevgiLina_ Defneninannesi07 ben hep civilden alirim netten canim cok da memnunum cok hizli geliyor ama bu ara her kargo gec getiriyor
0503 Defneninannesi07 minicity hem kaliteli hem uygun ama benim kız 2 aylık 69 veriyrm 0 3 ve 3 6 lar küçük geliyo bir iki giymeye
Asel_mina Defneninannesi07 le.mabella, littlehoneybunnies, civil koton, wogi yani kuzum kaliteli ve çok şık kiyafretler istiyorsan gönül rahatligiyla tavsiye edebilirim ama biraz pahalı malesef
TalentedMom Defneninannesi07 hümabebe ben oradan aldım bir kaç kere sitesi de var bebelimanı var bir de
Birkoalaanasi Lcw çok uygun ve kaliteli. Şu anda kargo sistemleri yeniden kapandı diye biliyorum ama bir bak istersen 🧜🏻♀️
Defneninannesi07 Birkoalaanasi tesekkur ederim evet kargo sistemleri kapali ama 2 aydır korona yüzünden evdeyiz önceside 40miz falan derken alışveriş yapmadik artık bakmak lazım 😊
Sum87 Birkoalaanasi nasıl kargo sistemleri kapandı 🙊 ben sipariş verdim birkaç gün önce gelmicek mi yani 😏
Defneninannesi07 Asel_mina uyguna alıpta 1 makinede bozulacaksa gerek yok aslında kalite de önemli teşekkür ederim canim😊
tosuncukannesi TalentedMom merhaba humabebeden aldığınız üründen memnun kaldınız mı birde kalıpları nasıl
Sadiyealp Defneninannesi07 en ucuz bebek market bebecimo bebelimanı bide prensesbebeden sipariş vercem yarın ordan arkadasım almış iyi dedi 😂
TalentedMom tosuncukannesi ben 2 kere aldım yazlık kıyafetleri biraz küçük geldi bana şuan bebeğim 3 aylık 3-6 küçük geldi gözüme 6-9 daha iyi bazı ürünlerinin kumaşları yumuşacık bazıları sert geldi bana ama yazlık kıyafetleri %100 pamuk