Hanis Hayırlı ramazanlar anneler bebeğime dün 4 aylık aşısını yaptırdık aşıdan beri aşırı derece huysuz sürekli ağlıyor hiç ama hiç durmuyor sürekli kucagimizda keyfi yok çok neşeli bebegim vardı gitti yerine bambaşka bebek geldi aşıdan kaynaklı mi lütfen biseyler söyleyin 😔😔
Berrinsoyagazi14 Hanis aynen bizde bugün yaptırdık 4.ay Aşıları dünde ben rotayı kendim yaptım gece baya bi huysuzluk yaptı bugünde sabah aşıdan geldik gayet iyiydi taki 6 ya kadar 🤦🏻♀️ Akşam aşırı huysuz ağlıyor yatmıo yemio uyumuyo hep kucağımda baktım ateşi 37,3 e çıktı zıbınla kaldı 1 saat yine aynı bende yarım çay kaşığı calpol verdim daha şimdi zor uyudu 🙄 bence sizde verin onlarda perişan oluyo acıdan rahat rahat uyusun
cansukayra Hanis aşı yapmıştır benim oğlumda öyle oldu hatta ateşi bile cıkmıştı günde 3 kere verebilirsin demişti bizim doktorumuz sende sorup ver istersen agrısı varsa dindirir
Birkoalaanasi Aşılar huzursuzluk yapabiliyor evet canım, canı açıyor büyük ihtimalle ben calpol veriyorum şiddetli ağlamaları,uykusuzluk ve huzursuzluk olduğunda. Aşı yerlerine masaj yapıyorum kenarlarına 🤞🏼
Birkoalaanasi Hanis aşı günü sadece 2 defa veriyorum. Dediğim gibi çok huzursuzluğu asla mutlu olmadığı olursa. Sen yarın bir aile hekimliğini ara danış istersen 🦋