gizemky Merhaba anneler, benimle aynı kaderi yaşayan var mı uyku problemimiz var bu saat olmuş hala ayakta.Sallamaktan bacaklarıma ağrılar giriyor.beş aylığız
Melisinannesii gizemky 3,5 gizemky 3,5 aylık benimki de. Uykuyu hiç sevmiyo. Gündüz hiç uyutamıyorum gece de saatlerce uğraştıktan sonra uyutabiliyorum. Hep mi böyleydi sizinki?
sevimgulce gizemky bizim daha beter beş aylığız bu saat ne ki 11-12 hatta 1 e kadar büyük insan gibi oturur. Ayağımda sallayınca da ağlıyor sallamasam da ağlıyor🤷♀️
Deletedmom148 gizemky Benım oğlana nazar değdi heral bacım😂gece gündüz uyuyan çocuk gündüzleri benle sohbette🤦🏻♀️Full uyanık🤣şimdide pış pış diye diye ağzım kurudu..🥴
Ayaz29 gizemky biz de beş aylığız bir haftadır uykuya dalma sorunu var. Pusette uyuyo anca. Arabayı ileri geri sürüyoz anca öyle. Dene bi istersen. Dandiniyi aç. Yada süpürge sesi. Şuan buraya yazarken ayağımla arabayı ileri gelir yapıyorum mesela 😂😂
Azra2020 Aynı kaderi paylaşıyoruz cnm memeyi çeker çekmez hiç uyumamış gibi bakıyor emince anında uyuyor anlamdım gitti ayagimda alıştı malesef 😔
Semraakal gizemky 7 aylığız uykuyu hiç sevmez bizle beraber sahur yapar 4 de uyur 🙄 sallıyorum ayagimdan kaçıyor. Gece 10 oldu mu 4 e kadar uyutma maceramız başlıyor malesef canım 😏😊
Nimettt Bız 18 aylık olucaz artık aynıyız 😰oglenleyın 2 saat sallarsam uyuyor yoksa yok 1 bcuk senedır gaz uyku problemı 😰😰
edaaturunc gizemky bende şuanda ayağımda sallıyorum😓 5 ay 20 günlüğüz bizimkininde asla bi düzeni yok. 10 buçuk 11 12 hatta bazen 1 de uyur. Şu son günlerde birde gece uyanıp 2 3 saat uyanık kalma huyumuz çıktı. özellkle 4 te uyanıp 6 buçuk 7 ye kdr uyumuyo. Salla salla bacak kalmadı. Zaten romatizma hastasıyım üstüne bi de böyle yorgunluklar ağrılarım asla dinmiyo😩analık zoorr valla. Allah hepimiizn yardımcısı olsun