Aynuradem Selam kizlar 5aylik bebegim war anne sütüyle besleniyo su icirmeye başla diyolar bu ara hic doktorada gitmedim bilgisi olanlae yardimci olabilirmi😒
Sahreyldrm Aynuradem ben doğduğundan beri veriyorum havalar da ısındı zaten verin bişey olmaz çok vermediginiz sürece
Deletedmom141 Aynuradem benm kızımda 5 aylık ver canım hiçbirley olmaz havalar sıcak dediğin gibi bende veriyorum hemde doktor tavsiyesiyle
Kzyesra Benim beneğim 6 aylık ben hem emzirdim hem mama verdim ve hiç su vermedim. Ama şimdi ek gıdaya başladık azar azar veriyorum artık. En azından ek gıdaya geçene kadar vermeyin. Sizin sütünüzden karşılıyor çünkü suyunu.
Deletedmom141 Kzyesra mama verdgnzde su vermeniz gerekiyo mutlaka yzık cocugun içi yanmıştır 😕sana kimse demedi mi su vermen gerekiyo diye canım
Kzyesra Deletedmom141 anne sütü de verdiğim için ordan karşılıyor su ihtiyacını doktoruma da danışarak vermedim bir huzursuzluğu mutsuzluğu da olmadı çok şükür 😊
Reyyan56 Aslında suyun bir zararı yok sadece midesini suyla doldurur ben 4 aylıktan başladım 2 çay kaşığı veriyordum sadece anne sütü vermeme ragmen.
merveyildirim06 Benim de oğlum 5 aylık. Sadece anne sütü alıyor 1 aydır veriyorum. O da çok severek içiyor