Merlinn Kızıma eldiven takmak istemiyorum ama tırnağını ne kadar kessem törpülesem de gözüne sokuyor yüzünü çiziyor ne zaman çıkarabilirim acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi 2 aylık şuan
anne15 Merlinn sadece uykusunda tak istersen belki denemişsindir ama . Ben törpülüyorum pek çizmiyo yada farkllı bi törpü mü denemeli
0503 Merlinn aynen bizimkide 2 aylık saçları uzun benim kızımın eldiven çıkınca ya saçını yoluyo yada direk gözüne sokuyor bnde napcam bilemedim çıkaraammı çıkarmasammı
mrvcr Merlinn ben 1 aylıkken çıkardım, motor becerilerinin gelişimi için önemliymiş. benimki de parçalıyo yüzünü ama hemen iyileşiyo. içim gidiyo ama gelişimi daha önemli diye düşündüm açıkçası.
Deletedmom298 Merlinn Ayyy aynii ben ben. 2 ay 1 haftalik kizim cikardigim an mahfediyor suratini. Bide elleri hep kulağında , yüzünde tirnaklarini kesiyorim ama yook ☹
Merlinn Deletedmom298 bunun Bi bitişi falan yok mu acaba 3 ayı mı beklemek gerekiyor bilmiyorum ki valla şaştım
anne15 Merlinn doğduğndan beri ben eldivensiz bıraktım nadir taktım hem kesfetmekte kolaylık oldu belki ondan çizmiyo nadirdir cizdiği kırıksa tırnağı öyle. Baska törpü deneyin birde isterseniz bilemedim bende 🙈
Zeynept Merlinn ben hiç takmadım diye bilirim. Çıkar istersen sonra alışıyor zaten. Şu aylarda onun dokunup hiss etmesi gereken aylar
defnesmomm Merlinn ben 1 aylıkken çıkardım, kızım 2.5 aylık şu an. Dokunarak keşfetmesi çok önemli şu an, eldiven kullanmıyorum. Tırnaklarını düzenli olarak kesiyorum çabuk uzadığı için..
Halime-gcgel Benim bebeğim iki aylıkken eldiveni çıkardım kızlar tırnaklarını kesiyorum yüzünü çizmiyor elini çok götürüyor yüzüne ama çizilmiyor, bi yazıda okumuştum eldiven uzun süre kullanılmamalı elini tanımaya başlıyor