bircaaannn Kokossss kızıma 1 tatli kasigi veriyorum oğlum 8aylik muhallebilerine 1 cay kasigi koyuyorum .pekmez gibi düşünün pekmezce 6 aydan sonra verebiliyoruz. Isterseniz sorun alırken satıcı gıda mühendisi
Ygz EzgiAsell 6.ayından beri kullanıyorum canım ben şuan 20 aylığız🙃 3 gun kuralıyla verebilirsiniz ☺️
Ygz Aysima1234 karamürver ve karadut özü kullandık canım biz özellkle karamürver bagısıklıgını güclendirip iştahını açtı
Ygz Efendikadin2 karamürver bağışıklığını güclendirdi sürekli hastalanıyodu. Karadut özü ise iştah açıyodu. Biz aniden çok zayıfladık ve kilo almıyodu oglum kullandıktan sonra iştah açtı. Şuanda balık yağı kullanıyorum onunda faydası oldu bizde
Ygz Metecikmom merhabalar 3 gün kuralıyla deneyip verebilirsiniz. Doktorunuza danışın yinede. Ben veriyordum hala devamda ediyoruz 3 yaşında🙃
Ecre123 Ygz internet sayfası mı bu canım bende almak istiyorum ve çocuklara nasıl yediriyoruz kuzum 3 yaşında nasıl yedirebilirim
Ygz Ecre123 evet instagramıda var internet sayfasıda. İstanbul’da da şube açtılar eğer bu taraflardaysanız. Ben hergün aç karnına bir tatlı kaşığı veriyorum severek içiyor 3 yaşında😋