Bsrtrlc Merhaba sevgili anneler. Ben kızıma sidefer Demir damlası kullanıyorum fakat içmek istemiyor hep ağzından geri çıkaroyor. Portakal suyu içine koymak için de daha küçüğüz suyun veya ıhlamurun içine koyabiliyor muyuz biliyor musunuz??
Sesen Bsrtrlc sidefer bende kulllandım ama huzursuzluk yaptı gibi geldi bana biraz da kabızlık, ocean microfer e geçtim bunda bi sıkıntı yaşamadım, ama sideferin içeriğinden daha bi emindim mühendisin oğlu incelemişti
Efenin_annesi Bsrtrlc içirene kadar yapmadığım şebelik kalmıyo kokusu çok fena haksızda değil minikler
TKLG1818 Bsrtrlc benim bebegim 3 ay dört günlük ve yarın saglık ocağına kontrol için gidicez gecen ay gittiğimizde bıngıldagı kapanmış 1 cm kalmıs erken kapanıyor demişti bu ay bakalım ne olacak eger bas cevresi gelişimiyle aynı düzeyde gitmezse doktora yönlendiririz demişti peki bu durum basına gelen var mı acaba sıkıntı olur mu bı sıkıntı yok bazı bebeklerin erken kapanıyor sıkıntı olmuyor demişti
Eymeniim TKLG1818 biz hatta bunun için beyin mr bile girdik çünkü erkenden kapandı bingildagi ama bu çok normal bir durummus önemli olan bascevresinin buyumesiymis benim bebegimde büyüme azdı ondan mr girdi merak etme bebeklerin kafa taslarinda bingildak kapansa bile bir sürü sütun var onlar başın büyümesine izin veriyor sorun olmuyor
Bsrtrlc Sesen evet bende mühendisinoğlunda görmüştüm. Doktorum da onu tavsiye etti ama içmiyor ki . Mecbur değiştireceğiz