Papatya07 Doktor 2.ay kontrolde cekicez demisti. Saglik ocagindaki ebe de 2ay olmadan çektireceksin dedi. Sizler neyaptiniz
Eminef Papatya07 biz 3 buçuk aylık olduk canım daha bugün çektirdik aile hekimimiz bu dönemde çektirmenin daha doğru olduğunu söyledi. Her doktorda farklı konuuluyo kime güvenicez belli değil
Arzuuuu Papatya07 2. Yada 3. Ayda çektirilmesi gerekiyor diye biliyorum bende 2. Ayda çektirdim 2. Ay tam dolmuştu
Ozlemberkay Papatya07 28 eylul cuma gunu oglum dogdu 1 ekim pazarteis kalca ultrasonu yptim tmeiz cikti
Mervekaraalp 1 aylıkken gittik Bizim doktorumuz da 2 aylık olunca gelin şimdi erken dedi. Hemşire de 3 aya kadar çektirebilirsiniz demişti
Nuraykk Doğumdan sonra hastaneden ayrılmadan randevu vermişlerdi bebeğim 45 günlükken çektirdik bizde
Seymacrak51 Biz de 1.ayda çektirdik açılar farklı çıktı ortopedi doktoruna danistik ve ilk ay bunun için erken ikinci ayda cektirmeniz daha iyi olur dedi
Seyma16 43 gunluguz bugün çektirdik sınırda çıktı 1 ay sonra tekrar çağırdı 3 aya kadar sınırda çıkması normalmiş çünkü. Doktorunuz ne zaman dediyse o zaman cektirin bence.