deryatoprak Kızlar bebıslerınız banyodan sonra kesintisiz kaç saat uyuyor?Benimki banyo yaptıktan sonra mutlaka kesintisiz 4-5 saat uyuyor 2 aylık bu arada.
Kalp26 deryatoprak uc aylık bebegim sallamayi biraktigim an uyanıyor uyusada basındayım kolum bende degıl artık
zlhaa00 deryatoprak 1 ay üç günlük bebeğim duş yaptırdım 2 saar uyuyor uyanıyodu kaldırdım emzirdim hala uyumaya devam ediyo
Sekeremine deryatoprak benim bebegimde 2 ay 8 günlük su yoruyor rahatliyolar herhalde benim kuzumda 4 5 saat uyuyor
Rabiabebek12 Benim bebegim kırkli yani yarin kirkimiz cikacak ve banyodan sonra hic uyumasa 4 saat uyuyor
Gamze_Defne deryatoprak Keşke yarım saat bile uyusaydı banyodan sonra aksine daha da enerji patlaması yaşıyor 😁😁6 ay 5 günlük bu arada doğduğundan beri böyle 🥰
Deletedmom50 deryatoprak 9 aya kadar duştan sonra hiç uyumazdi aksine o gece kabus gibi geçerdi 🙄🙄20 aylık en fazla 2 saat
zumramomm deryatoprak değişiyor canım uyku saatiyse 3saat felan eskiden uyumazdi aksine Cino olurdu şimdi uyuyor