Eymeniim RavenC yaa benimde tahmini doğum tarihim 25 Ağustostu ama beyefendi 33. Haftada doğmayı tercih etti
Cosmosmom alpsmommmmm 8 Ağustos. emekleme tutunup kalkma sıralama her şey var bir an yerinde durmuyor sürekli aksiyon sürekli macera ile geçiyor hayatımız:) bir kaç kelimeyi söyleyebiliyor Aslan burcu sonuçta kendini alkışlamayı çok seviyor istediğinde birisini yanına gel gel yapıp çağırıyor. Gülüşü kahkahası şu corona günlerinde sağolsun bir dakika sıkılmıyoruz sayesinde. Sadece dişimiz yok 😃
Mom8 Cosmosmom ayy benim kız da böyle 😍 sabahları çığlıklarıyla uyanıyoruz hiç yerinde durmuyor işi gücü bıraktım ben gün boyu oyun oynuyoruz + 5 tane de dişi çıktı
alpsmommmmm Cosmosmom ne güzel bizde emekleme yok henüz yeni dönmeyi öğrendi tam anlamıyla gel gel yapıyor biran önce emeklesin istiyorum☺️
Nilmila Cosmosmom aynıı gün ama emeklemiyoz biz daha tembeliz baya😏😏🤷♀️🤷♀️Geri geri sürünüyor ancak
Sevvaldal 22 Ağustos🙏💙🧿 konusma denemeleri, baba- dede- ver- cici birtek anne yok🤣🙈 bir de komando sürünüşü ile bütün evi gezmeye başladı. Ayağa kalkma denemesi yok ama henüz🙄
FnurGokcan Sevvaldal oğlum da 22 ağustos doğumlu ve dişten dolayı aşırı huzursuz sürekli, bir de yalancı ağlamalar başladı😄
Acemianne22 alpsmommmmm 22 Ağustos doğumlu kızım baba, dede, gel, abla, annemm(3-4 kere dedi sadece) gibi kelimeler diyo🙂 çok hızlı emeklemeye başladı bu ay ve koltukları ve elimizi tutarak yürümeye başladı 🙂 ama daha henüz dişimiz çıkmadı 😞