Mermeral Arkadaşlar bugün kalça ultrasonu çekildik sağ 61 sol 58 çıktı. Doktor çift bez dedi, var mı aynı durumu yaşayanlar? Düzelir mi?
Deletedmom298 Mermeral Ay yarin bende goturcem kızımı. Insallah bir aksilik çıkmaz. Sizinkide insallah tez vakitte düzelir
Edax Mermeral Doktorunuzun dediğini dikkatlice yapın düzelir inşallah biz tedavi gördük ve tedavimizin son basamağında çift bez vardı atlattık çok şükür. geçmiş olsun .
Meryem53 Mermeral bizimde öyle oldu 2 aylıkken sağ 58 sol 60 ti 3 ay 10 gün sonra tekrar çekilsin dedi doktor ama bunu yap sunu yap demedi ama ben yine de gece yatarken ayaklarının arasına battaniyesini koydum büyük bez kullandım şimdi sağ 61 sol 64 oldu bir hafta önce çektirdik düzelir yani inşallah
RavzaNur Kalça ultrasyonu tam olarak ne oluyor neyine bakiyor bizde 2 ayligiz gidicez ama neyin ne olmasi gerektigni bilmiyorum 😏
Edax Mermeral Bizim sol kalca tam çıkıktı ilk başladığımızda ve tübingen kullandık son aylarda serbest zaman oluyordu çıkardığımız zamanda çift bez demişti doktorumuz o zaman ölçülerimiz sizinkine yakındı.Doktorunuza güveniyorsanız dediklerine yaptığınızda geçer inşallah.