Humi Merhaba 16 gunluk bebegim. Gogus ucu agrisi gecti ama komple goguslerim sizliyor bazen sanki cekilioyrmus gibi oluyor. Normal bir durummu? Cok canim yaniyor bazen
Defne_beliz Humi benımde oyleydı ölüyordum Ağrıdan sıcak duşa gır ovala masaj yap emzır emzırdıkten sonra bıraz sağ canım kalan sut çıksın ben öyle yaptım şükür agrı falan kalmadı bazen sut dolarken sızlıyor o kadar
Mavilianne Humi lahana yaprağı koy canım göğsüne gececek ağrısı cok güzel rahatlatıyor bende cok çektim o sızlamasından
Humi Defne_beliz ilk hafta olmustu tas gibiydi bebek emmiyordu ben sagamiyordum ama simdi oyle degil bos gogsum yine sizliyor. Bebek acikinca sizlar diyor byuukler ama bebek yeni emmis oluyor :(
Defne_beliz Humi bende çok cektım bıraz daha böyle olacak canım sen sagabıldıgınce sag emzır bol bol ben acıyan göğsümü fazla emzırmıyordum 4 5 gündür hep emzırıyorum acısı agrısı azaldı
Humi Defne_beliz ins gecer isa zamanda. Cok cok tesekur ederim. Birsey daha soracagim soguk dosari cikinca falan sizlama oluyormuydu?
Mavilianne Humi Dolaba koy soğusun sonrs göğsüne koy haşlamadan yaptım ben. Nette yazıyor yine bi bakarsın