Berenimooo Henüz 19 günlüğüz emzirmek için uyandırmaya çalışıyorum ancak tık yok. 1 saat uğraşıyorum yinede uyanmıyor. Uyandığında da memede uyuya kalıyor. 3610 kg doğmuştu 3950 olmuşuz doktor az kilo almış emmesi gerekiyor dedi napıcam bilemiyorumm
deletedmom247 Berenimooo Normal canm topuğunu falan sık burnunu sık altını aç öyle uyandırıp karnını doyurman lazım☺️
Sumre0681_ Berenimooo hala kendini sizin karnınızda hissediyor kulak arkalarını kaşıyın gıdısına dokunun biz keloğlanın şarkısını açardık 😂😂
QueenMom__ Berenimooo bizde 27 günlüğüz çok düşük miktar sarılığı olmasına rağmen ben hiç uyandırıp emzirmedim 🤷♀️ Zaten o acıkınca uyuyor olması hiç mümkün değil ki mutlaka uyanır. 3 saate kadar gündüz normal gece 3 tende uzun olabilir. Ödem atmış olmasına rağmen aldığı kiloda bence gayet iyi çok evham yapmayın. Beslenme kadar uykuda önemli 🤗
Merve2344 @Berenimooo sarılık mi var. Ayaklarını ıslak mendil ile sil. Poposunu felan aç sil.. bizim de yirmi günlük. Bazen kendi kendine uyanıyor bazen de zorla uyandıryrm geceleri. Gündüz uyanabiliyor da. İ. Çokmu kalın giydiryn acaba . Çok sıcaksa da uyanamaz
Berenimooo Sarılığı yok ama süt arttıcı laktamax içiyorum içinde rezene ve anason var. O yüzden olabilir mi acaba uyku hali?
muhammedasil Berenimooo kilosuda dusuktu ayni dedignz gbi kilo almiyorudu emzrdigim zaman uyuya kaliyordu napsam emmeye devam etmiyordu yogunbakmda biberonda beslesiklernde yedigini soyluyolardi ama emmiyordu bi turlu ciktiktan snra duzeldi tabi ama bikac ay emdi sadece
Ygll Berenimooo eklem yerlerine ılık suyla bezle silin. Benim oğlanda uyanmazdı ay ne çekerdim bir yudum emsin diye. Nemli bezle silerdim dizlerinin arkasını dirseklerinin içini mırıldanarak uyanırdı hemen :)