Dyt_ayse Bebeğim 6 ay 9 günlük götünün üstüne oturmak istemiyor sürekli kendini kaydırıyor ben oturtmak istedikçe ayağa kalkıyor böyle bir durum yaşamış olan varmı acaba
Evrem24 Dyt_ayse Dyt_ayse 6 ay 18 günlüğüz bizde de durumlar aynı Ayaklarını kasıp oturmak istemiyor ya kucakta geziyor ya da yerde yuvarlanıyor ama oturmayı hiç sevmedi bu yüzden yürüteç aldım yemek vs yaparken kurtarıcım oldu
calikusuu Dyt_ayse Hazır değildir , zorlamayın . Kızım 6. ayda oturma minderiyle oturdu ve kısa süreliydi . 8. ayda desteksiz oturmaya başladı .
Mom9 Dyt_ayse zamab verin biraz gün içinde deneyin. Benim kızımda istemezdi şimdi 8.5aylık desteksiz oturuyo. 6.ay içerisinde olabilir böyle şeyler
Deletedmom143 Dyt_ayse yürüteç normalde önerilmiyor ama malesef ki bütün anneler eninde sonunda kullanmak zorunda kalıyor 🤷♀️ Ben asla yürüteç almam diyenlerdendim mecburi bi şekilde aldım ve gerçekten büyük rahatlıktı en azından günde yarım saatte olsa
Dyt_ayse Evrem24 yürüteçi önermiyorlar ama bende alsammı diye düşündüm çünkü çok yorucu oluyor böyle yanımdan ayrılma diyor
Mom9 Dyt_ayse bu arada bende yürütece karşıydım ama mecbur kaldım aldım. Sırt kasları çok gelişti bu sayede oturması rahat oldu. Dikkat etmeniz gereken şeyler ayağa yere tam basmalı ve uzun süre üstünde bırakmamalısınız. Gün içinde toplasanız yarım saat anca duruyo
calikusuu Dyt_ayse Evet ilk başlarda oturmak istemedi , yavaş yavaş alıştı . Önce kucağınızda oturtmayı deneyin .