Nl1- Zor bi sürecten geciyorum kaynanamla iyi anlasamamistim hic bi zaman esim uzakta çalışıyodu geldi hersey iyi olucak zannediyodum ama olmadı kaynanam esimin aklina girmis suan bebekte var maddi durumlarda iyi degil gelin bizde kalın diye gittim tamam dedim ama evim varken neden orda kaliyoruz hic anlamadim insan bi lokma ekmek yer karni doyar bizi 75 metrekare eve tıktılar bebegim daha 4 aylik evde esimin babasi annesi erkek kardesi kiz kardesi bide biz variz 6 kisi bide bebek yasamaya calisiyoruz cok sikildim herseyim gözlerine batiyodu cocuguma bile rahat bakamiyodum bigün annemle mesajlasiyoduk deli dedim kaynanam icin gorumcemde mesajlarimi okumus hatta resmini cekmis bana bir suru laf söyledi sonra gitti esime gösterdi sonuc olarak esimde ben de ayrilma karari aldi o evden cikarken kurtulmus gibiydim ama 1 hafta icindr hem benim evimi hem kendi evlerini bosaltip gittiler simdi anliyorum oyunmus meger benim bosanmam icin biz ayrilalim diye biraz önce kendi evime geldim esyalarimi almaya icim yandi hazmedemiyorum kücücük bebegimle bizi kapidisari ettiler icimi dökmek icin yazdim kusura bakmayin
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Nl1- Yolun bahtın güzel olsun 🌼 Giden için üzülme,o seni evladını kaybettiği için bir süre sonra üzülecek zaten. Sen kendi yolunu çiz ve mutlu ol. Evladın seninle, sarıl ve eğlen onunla. Ondsn başkasına ihtiyacın yok. ♥️
Emna_1903 Nl1- şu ramazan ayinda Rabbim hepsinin kalbine vicdan merhamet versin umarim hayatin bebegin icinde senin icinde hep güzel seyler cikarir karsina Rabbim Yüzünü güldürsun insallah peki esin bisey demiyor mu ailsine sizi evladini nasil bırakıyor
Dunyamsensn2008 Nl1- Yuvayı bilerek isteyerek yıkan siz değilsiniz size sebep olan kendini iyi kollasin Allah kimsenin yanına bırakmaz.Hakkinizda hayırlısı olsun Allah kolaylık versin.🌺
Derininannisi Boşver kardeşim seni çocuğunu istemeyen adama ne yapacaksın gitsin karısı diye anasına çocuğu diye bacısına sarılsın arkana bile bakma boşanma davasını onlar açsın nafaka iste tazminat İste süründür Annrn varsa çocuğuna bakar Sen de çalışır onlara bakarsın ite köpeğe kölelik yapacağına
calikusuu Nl1- Kaynanız hakkında o şekilde yazmanız bana göre doğru değil ama bu bir boşanma sebebi de değil . Eşiniz zaten sizden ayrılmayı göze almış . Bu durumda büyüklerin araya girip sizleri sakinleştirmesi gerekiyor , yangından mal kaçırır gibi evi boşaltmak nedir ? Hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻
Elfida-10 Nl1- Allah onları bildiği gibi yapsın. Gönlünü ferah tutmaya çalış canım ne güzel evladın yanında sımsıkı sarıl yaralarınızı iyileştiririn birbirinizin. sakın beddua etme Allah’a havale et. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Sabret ve bekle 💐❤️
YK_ Nl1- deli dediğin için mi boşanmak istiyor eşin ne dyim cnm kendi evladının hakkına girmiş resmen kendi annesini düşünüyorda çocuğunu babasız büyütmeyi ona zarar verdiğini nasıl düşünemiyor benim aklım almıyor artık ınsanları 🤷♀️
Nl1- YK_ bende anlamiyorum güya seviyomus cocugunu 11 gundur babamin evindeyim ne aradilar ne sordular cocugu
Haticeymen Nl1- bu kaynanalar yüzünden ne yuvalar yıkılıyor çok mu mutlu oluyorlar oğulları boşanınca . Alıp kocanız mı yapacaksınız tövbe yarabbim dizinin dibinizde otursa ne olacak allah belasini versin senin yuvanı yıkanın ben sinir oldum
bbmbbm Nl1- yazdıklarından boşanmaya dünden razı olduklarını anladım ama Rabbim kimsenin yanına bırakmaz yaptığı kötülüğü o yüzden sen içini ferah tut ileride çok üzülür pişman olur ama iş işten geçmiş olur sen evladına sahip çık yoluna bak onlar kendi yaptıklarından utansın
Deletedmom298 Nl1- Kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme. O kadinin yaptiklari kendi evlatlarindn çıkacak. Allah büyüktür. Seni istemeyeni sen hic isteme. Gidecek yerin varsa ailen arkadaysa hele hiiic sikinti yapma.
mihrosum Nl1- Cok uzuldum canım Allah yardımcın olsun. Geleceğinız gecmısınızden daha guzel olsun. Benım kaynanam la kaynım esımı dolandırıp kacıp gittiler. Ama inanır mısın hala gorusuruyorlar neden bilmem yeri gelir laf bile soyletmez. Bosver uzme kendini Allah sana yardım eder emin ol esinde cok pısman olur
Ahsen25 Nl1- insanliktan nasibini almamis varliklar ramazan ayinin hurmetine rabbim onlara huzur vermesin insallh..esinde ins.annedinin kardedini. Yaptginin nekdr yanlis oldugunu anlar ..adam resmen buyulenmis belli..etkilerinde kalmis yasi kac esini. Ve senin cnm …senin icin cok dua edicm …
Emeliss Nl1- allah bildiği gibi yapsın hepsini hayatına yavruna bak ne biçim insanlarmış o mazlumun ahi onlara neler eder merak etme rabbimin adaleti şaşmaz ❤