melissrn Anneler oğlum 8 buçuk aylık oldu ama ben Kanguru almak istiyorum tavsiye edebilceğiniz markalar nelerdir vücut yapılarına bacak gelişimlerine uygun olması kesinlikle tercih sebebim🤗 Neden büyümüş o kadar alıyorsun derseniz kışın böyle hemen takıp çıkmak istiyorum markete,pazara vs...,bebek arabasıyla uğraşmak istemiyorum bide uyuyunca arabadan çıkarmakda zor oluyor uyanıyor hemen😬hem üşütmez diye düşünüyorum 🤗
melek-timur melissrn 6.5 ayligiz ve biz cok kullanıyoruz canım solomombaby çok memnunum tavsiye ederim.
Arzuaysima melissrn ben 1 aylıktan beri kullanıyorum şuan 3 aylık ve çok seviyor kanguruda durmayı solomombaby kullanıyorum
tecrubesizanne melissrn ergo baby adapt kullanıyorum çok memnunum. Asansör yok ve 3. katta oturuyoruz arabayı çıkarmak işkence gibiydi. bebeğim 8 aylık oldu hala kullanıyorum tavsiye ederim
melissrn melek-timur teşekkür ederim canım bende bakmıştım instagramdan ona🤗 oğlum çok hareketli dururmu acaba diye de merak ediyorum senin ki sorunsuz duruyormu😬
Annesibebisi melek-timur ne zaman kullanmaya basladiniz. Biz 3 ay 3 gunluguz bacakları çok açılıyor gibi geliyor
123456 Sevgisahin0309 kaç aylıkken başladınz bende bugün sipariş ettim mamadusbaby 1 hafta sonra 2 aylık olcaz evden çıkamıyorm bi yere takıp çıkarım diye düşündüm
Sevgisahin0309 123456 kusura bakmayin simdi gordum mesajinizi ben 1 aylikken kullanmaya basladim aparati var ixinde cok rahat ettik biz gercekten tavsiye edecegim.bir urun 😊