Sevoo97 Merhaba kızlar bebegim 4 ay 3 günlük aksam saat 8, 8 bucuk gibi gece uykusuna geciyor sizce cok mu erken çunku kaynanam çok erken uyutuyosun bebegi diyip duruyor 🙄 sizler kacta uyutuyorsunuz 🤷♀️
Rukiyemiran Sevoo97 ayniyiz canım uykusu ne zmn gelirse uyutuyorum benimkide 8 bazen 9 da uyur çocuktur saat 12 ye kadar bekletemem ya dışı çıkıyor huzursuz zaten bence ne zmn uykusu gelirse uyutulmali
Emin_e Sevoo97 valla uyursa o saatte uyutuyorum ama son gunlerde uyumuyor saat 11 i 12yi buluyor uyutma maceramiz
Sahreyldrm Sevoo97 ya imreniyorum maşallah diyeyim 🧿 nasıl saat 8de gece uykusuna geçiyor bu bebekler ? Benimki 8de bı uyuyor yarım saat sonra 11e kadar 11 bucuga kadar uyumuyor 🤦🏻♀️
Emin_e Sahreyldrm aa bu sey degil mi benim bebegim:)) yarim saat uyuyup bi uyaniyo sanki 5 saat uyumuş gibi😂
Gulella120 Sahreyldrm 8 de uyursa tabi geç uyur yarım saat yeter ona o vakitte. Uyutmayın oyalayın durmuyor diyeceksiniz ama olsun bizimkide öyle bıraksam 7 buçuk 8 de uyumak istiyor ama uyutmuyorum durmuyorda ama olsun hoplata zıplata zaman dolduruyorum sizde bir saat idare edin 9 a kadar sonra görün bakın gece uykusu nasıl öne geliveriyor ☺️
Sahreyldrm Sevoo97 geri uyuyorsa sıkıntı yok 😊 biz beceremedik bu erken yatma işini bazen de böyle daha iyi diyorum o erken yatsa da ben uyuyamayacagim zaten şimdi beraber yatıp beraber kalkıyoruz en azından
Sahreyldrm Emin_e 😄😄 ay gerçekten ya hep böyle bı ara denedim 9 buçukta yatırdım saat 10 oldu yanına kivrildim bende uyuyalım diye tam dalacagim uyandı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sonra gece 2ye kadar dansa 💃💃
Eserkaracan As1ioz aynı benim aglum gibi gece en geç 1 de yatar ( bir rahatsızlıgi yoksa ) Sabahda 7,8 gibi kalkar yemek yer geri yatar 11 de gözleri artık fal taşı gibi açar 😂
Sahreyldrm Gulella120 onu da denedim üste yazdım başka bı arkadaşla konuşurken saat 9 bucuga kadar beklettim oda oda gezdirdim 9 buçukta uyuttum 10 da uyandı 2ye kadar uyumadı hepsini denedim yani denemeden böyle yazmadım ama en erken 10 buçukta uyuyacak hanımefendi
Gizemensar Sevoo97 benim bebegım de 8 9 gibi uyuyor sabah 7 bucukta uyanıyor uyku düzeni çok iyiymiş uzmanların önerdiği saat iş kaynanalsr herşeyi bilir zaten boşver
minesz21 Sevoo97 kızımda 4 buçuk aylık 9 9 buçuk gibi uyuyo 12 gibi uyanıyo altını açıyorum tekrar karnını doyuruyorum sabah 8 e kadar uyanmıyo ama ben gece uykuda mama veriyorum hemen hemen 1 aydır böyleyiz gündüz uykuları kısa ama 2 yada 3 kere 40 45 dk anca uyuyo idare ediyoruz işte 🤷🏻♀️😂😂
ertugrulbebek Sevoo97 Bunu bebeğin ve sen bilirsin erken değil bence. Yasam seklinize göre ve bebeğinizin uykusunun gelmesine göre şekilleniyor zaten, geç uyumasinda erken uyumaktan zarar gelmez diye düşünüyorum. #patronbebek Uykusu geldiyse uyuurr yani 😁
Emin_e Hunilianne kac aylik benimki daha yeni 3 aylik oldu bir ay sonra duzene girer diyorlar ama bakalim
Busraae Sevoo97 ya bizimki genelde öglen uyuyor aksamüstü 6 bucuk 7ye kadar. Ondan sonrada hiç uyumuyor hiç ta ki gece 12ye kadar