ikievlatannesiii Kizlar bebegim 54 günlük bugün yeşil ve sümüksü kaka yapmıs endiselendim boyle bisey yasayan var mi doktora goturmem gerekir mi
Alminam ikievlatannesiii Eğer tekrarlarsa götürün ben göturdüm enfeksiyon çıkmıştı. Ama bebek den bebeğe fark var tabi siz yine de danışın
NurcanDemiray ikievlatannesiii benim bebeğim bugün 5 gündür kaka yapmadı doktora götürdüğümde bir hafta on güne kadar yapmayabilir önemlimolan yeşil ve sümüksü olmaması dedi yarın götür bence mutlaka. Rabbim bebeklerimze sağlık versin
Tubad ikievlatannesiii benim bebegim 4 gündür yeşilimsi kaka yapıyor ama sümükümsü değil kabız gibi az az yapıyor. Gaz, kullanılan gaz ilaçları, mama bizim tükettiğimiz gıdaların ve üşütmenin sebep olabileceğini söylediler.
ElifKaratas ikievlatannesiii yeşil ve sümüksü olması genelde enfeksiyon olduğunda balgam olarak vücûdan atılıyor üşütmüş olabilir istersen bir doktora götür Öksürme hırıltı burun tıkanıklığı varmı
ikievlatannesiii ElifKaratas burun tikanikligi arada bi var ama dün herzamankinden fazla kustu her emdikten sonra kustu dün sadece bugunde sumuksu kakasi var
ikievlatannesiii ElifKaratas yarin bi doktora goturmeyi dusunuyorum bende 2 3 gundur sancisida cok fazlalasti yavrumun 😔
KubraurganAlper Benim bildiğim yeşil sümüksü kaka yapan bebek süt alerjisi olan bebek diye biliyorum ama yanltmak da istemem siz bence kimseyi dinlemeden kafanzı bulandrmadan mutlaka doktora a gidin bi
Yavuzalii ikievlatannesiii canım benim oğlumda 30.gününde falan öyle kaka yaptı. Doktorum önemli bir şey değil üşütmüşsündür yada çocuk üşütmüştür dedi. Ekstra durum olmadığı sürece endişeye kapılma bence 🌸
Cennetkokulum ikievlatannesiii benim bebeğiminde öyle ama biz kan damlası kullanıyoruz ondandır diye önemsemedim acaba bende mi götürsem doktora