Nurhayatasli Merhaba güzel anneler 45 günlük kizim kolik gazını çıkarmama rağmen bebeğim rahatlamıyor. Ağlamaya devam ediyor sizin bebelerinizde durum ne nasıl bahsediyorsunuz. Benim ki sadce memede sakinleşiyor kapıcam fikir vrin
Dorukcum_16 Nurhayatasli bi suru arayisa girdim herkesten yardim dilendim Hic bir sey fayda etmiyor canim 3.5 ayliktan sonra gaz cikarmayi sakinlesmeyi öğrendi. Yani basa gelen çekilir :) Tabi o zaman rahatlarim die düşünme sonra diş sancıları başlıyor. Sonra büyüme ataklari mama reddetme sebebsiz aglama Yani kisaca bitmiyo hic bisi :)
BeH16 Nurhayatasli Allah yardımcın olsun. Çaresi yok. Kısa sürede bitsin diye dua edin. 7,5 ay çektim. Çok çok başka hayal ettiğim bambaşka yaşadığım aylardı. İmkansız ama sakin kalın… Allah yardımcınız olsun.
Nurhayatasli Aysegul1910 resa tiryak nedir Dorukcum_16 Ben de sizin gibiyim çocuk 5 dk uyuyor 5 saat ağlıyor
Nurhayatasli BeH16 sakın kalmaya çalışıyorum ama bazen artık bebeği giresun gelmiyor.simdi birde alerji çıktı hem kolik hem alerji ne yapacağım bilmeme hayaller başka gerçekler bambaşka oldu
BeH16 Nurhayatasli çok iyi anlıyorum. Allah evlatlarımıza sağlık versin. İnşallah oğlumunki gibi aylarca sürmez de 3 ayda biter. Ben biryere gidecekken yanıma saç kurutma makinesi alırdım. Asla başka makineyle susmazdı. Bursadan İzmir e kahvaltıya gittik. Sırf arabada uyusun da biraz sakinleşsin diye. 😞 alerji konusuna gelince Allah yardım etsin. Zor olsa gerek. Emziriyorsanız çok dikkat etmelisiniz 😞
Nurhayatasli BeH16 Ben evde elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi denedim sevmedi illa agliyor ne yapacagimi da bilemedim sakinleştirmek için. Bu sefer meme veriyorum sakinleşiyor y3niden gaz birikiyor tekrar basa sarıyoruz.
Prensannesiyimm Nurhayatasli benim bebeğim de aynı ikiniyor ama kakasını yapamıyor tam ikinmayida bilmiyor ben yardım ediyorum kakasini yapmasına ne zaman düzene girecek bilmiyorum
Nurhayatasli Prensannesiyimm şükür kizim kakasini ve çişini düzenli yapiyor ama gaz çıkarmakta güçlük çekiyor Gazını çıkarıyorum rahatlaması gerekirken hala ağlamaya devam ediyor.