Arasmertinannesi ya böyle birşey olabilir mi ya anneysin sen kim ister sütü varken yada doğru düzgün emerken mama vermek ayrıca veredebilirsin yani, benimde sütüm aşırı çöktü bı sağımda 350 CC ye yakın süt sagiyordum ama oğlum hiçbir şekilde emmedi hep sagarak verdim şuan 3.5 aylık ve düzenli sagamadigim ve üzüntüden sütüm kesildi çünkü oğlum 1 aydir beslenme reddi yapıyor ne süt ne mama içiyor uykusunda anca zorla stresten üzüntüden gitti sütlerim bir ogununu anca karşılar o derece düştü ve mama veriyorum ağırlıklı olarak bide buzluktaki stok sutlerimi kullanıyorum ne yapabilirim yardımcı kimsem yok oğlum uyumuyor huysuz bu dönem böyle kucagimda durmuyor gezmek istiyor nasıl sagicam mama vermek zorundayım hergun deniyorum bugün emiyor gibi ertesi gün aynı, eşimde diyor üzülme 3 ay sadece süt verdin insanlar bugün bile süt veremiyor mama ver diyor birçok çocuk öyle büyüyor diyor nabalim sağlık olsun diyoruz ya yeter ki içsin mama içsin oğlun inan ki o kadar üzülüyorum ki oğlum red yapıyor diye yeter ki içsin mama yetiştiremesek keşke, senin ve oğlunun sağlığından başka hicbisey önemli değil , bende Hipp combiotik kullanıyordum sanki çok sevmesi zaten icmiyorda Bebelac gold kullan dedi bir profesör sanki biraz daha farketti içmesi ve içmeyen oğluma kilo aldırdı bu mama , 3. Ayda benimde oğlum yarim kilo aldı artık büyüdüler hareket halindeyken ilk aylardaki gibi 1-1.5 kilo alamazlar ki üzülme sakın