Arasmertinannesi eşiniz aşırı saçmalamış. Emzirmek de nasip işi.. Mama detayını bilemem, çok kısa süre hipp combiotic kullandım sonra kestim. Eğer elektrikli sağım makineniz varsa iki göğsünüzü de eşit miktarda sağmaya başlamanızı tavsiye ederim. Ve gün içinde kendinizi telkin edeceksiniz “Sütüm bebeğime yetiyor, karnı doyuyor ve büyüyor” Göğüslerinize masaj, bol su , gece 4-5 saatinde mutlaka sağım yaparsanız o saatlerde süt artısı olacaktır. Bakın memelerde süt bitmez, bebek emdikçe gelir. Bazı zamanlar bebekler emmeyi reddedebilir, büyüme ataklarında ilgilerini memede tutacak şeyler gerekebilir. Oğlum 18 aylık hala sağım yapsam tek memeden 40 cc süt çıkıyor o da 20 dk sağım ile. Bebeğim de sık sık emer o yüzden. Memelerin süt tutma kapasitesi bunu belirler, lütfen kendinizi kötü hissetmeyin, eşinizin söylediklerini dinlemeyin bile. Power pump yöntemi var mesela 20 dk sağ 20 dk dinlen 10 dk sağ 10 dk dinlen 5 dk sağ 5 dk dinlen şeklinde. İnstagramda izmiremzirmedanısmanı seda hanımı takip edebilirsiniz, benim de tek göğsümden çok az süt geliyordu, sağımlarla kanallar açıldı. sizin için henüz geç değil.. ancak emzirseniz de emzirmeseniz de eşinizin buna karısmaya hakkı yok. ne eş olarak ne de dini boyutta.