Meyrus33 Merhabalar bebeğim 18 günlük, zinco damla kullanan var mı daha hiç denemedim bugün hiç uyumadı doktor falan tavsiye etmedi bu damlayı görümcem söyledi aldık, kullanan var mı acaba bir de 18 günlük bebeğe erken mi?
Doruk12 Meyrus33 ben kullandım canım biogai ile birlikte 1 ayda geçmişti ama 2 aylıkken kullanmıştım 3 aylıkken gaz sorunumuz kalmamıştı zinco güzel çıkarıyo gazı
Misskokulum Meyrus33 yok kullanabilirsiniz ben kullandım yararını az da olsa gördüm siz kendi yediginiz tüm yemeklere kimyon döküp yiyin kimyon çayı icin gazlı yiyeceklerden uzak durun bebişin ayaklarını da sıcak tutun .
defnesmomm Meyrus33 ben de kullandım, gaz sorunu çok fazla olan bir bebek değil benim kızım ama olduğu zamanlarda vermiştim Zinco. Gaz çıkarma ve kakasını yapmaya yardımcı olduğunu düşünüyorum.
Kum-Lin Meyrus33 bende kullandım canım en iyisi zinco diğerleri bir işe yaramıyor hem uyku yapıyor hemde gazını çıkarıyor inanılmaz iyi
Meyrus33 defnesmomm Limoncicegiiiii Misskokulum Doruk12 teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için, peki emzirmeden önce mi sonra mı kullanmalıyım?
Limoncicegiiiii Bende kullandım nurse harveys biogaia dan sonra zinco aldık bi sorunu yok deneye deneye buluyorsunuz hangisinin iyi geldiğini yada büyüdükçe azalıyor bilmiyorum 53 günlük kızım😊
defnesmomm Meyrus33 önce kullansan daha iyi olur, sonra kullandığın zaman kusabilir diye düşünüyorum canım.
Nimet-46 Bir doktor yazısın da okudum bende korktum açıkçası zinko için konuşmuyorum da bitkisel damlalar nöbet geçirmeye neden olabilir diyor anlam veremedim inanın. Bende 2 ay kullandım zinko çok fayda gördük ama korktum bıraktım 2 gün önce bebeğim 4 Aylık olacak . İyice araştırmak lazım .
Meyrus33 _Mervee_ sabah verdim damlayı, birde akşam, sabah etkisi olmadı ama akşam verdikten yarım saat sonra uyudu sadece emzirmek için uyandı, sanki bana baygın baygın uyuyormuş gibi geliyor bebeğim, korktum şimdi de bi zararı olur mu acaba?
Emeliss Meyrus33 5 günlükken çok gazlı ve kolik olduğu için doktorumuz vermişti bitkisel bir damla kullanabilirsiniz ben 1 aydan sonra etki etmemişti nurse harveys gaz şurubuyla beraber kullanmıştım