Deletedmom245 78bb 2 ay kullandım oğluma sonra o içmek istemedi değiştirdik ama bence gayet güzel. Ben bu tür şeyleri fazla araştırır sorarım içeriği de gayet temiz🤷🏻♀️
Bebeminnie Aysemiraarya cok var içinden bit ya da böcek cıkan mama şikayetleri, saklama koşullarına uyulmamasıyla alakalı mamanın içeriğiyle değil ben sma kullanıyordm 3 numaraya geçinxe kızıma alerji yaptı. Bebelac gold kullanıyorm 4 aydır gayet memnunum
Deletedmom245 78bb 2 ayın içinde ilk ay 950 gram diğer ay 1 kilo almıştı o sıralar sütümden dolayı çok kullanıyorduk. Şuan sma kullanıyoruz şükür sütümde iyi o yüzden daha az mama alıyor 1 ayda 1 kilo 150 gram aldırdı sma da☺️
Dorukdamla Ben kullanıyorum çok memnun kaldım 😊içeriği temiz değil derken tam açıklamasını yapsalar keşke bunu d vitamini içinde kan ilacı içinde söylüyorlar doktoruma soruyorum hangisi tamamen doğal ki koruyucu madde olmadan nasıl dayanıyor onca ay diyor.
78bb Dorukdamla karbonhidrat oranı ve şeker oranı yüksek diyorlar canım bende düşünüyorum hepsinin kendince temiz olmayan yanı var
Dorukdamla 78bb canim keşke %100 doğal olmasada gönül rahatlığıyla versek🤔ne diyelim ki Rabbim esirgesin şifa olsun kuzulara💕❤❤