Deletedmom15 Kızlar 2 aylık bebek kaç saatte bir emer. Sadece anne sütü alıyor oğlum ve 2 saat olunca çığlığı basıyor meme diye. Bebek gelişim sitelerine bakınca 2-3 saat arası diyor. Çok mu emiyor oğlum diye düşünüyorum. Midesi patlıcak gibi geliyor. Sizin bebekleriniz 2.ayda kaç saatte bir emiyor veya emiyordu?
SerraNil Deletedmom15 benim bebeğimde iki aylık ve sürekli mememde ne kadar isterse o kadar veriyorum bende bi zararı olmaz diye düşünüyorum hem daha huzurlu oluyor kucağımda sadece biraz fazla kusmaya başladı fazla sütü attığı için onun da sıkıntı olduğunu sanmıyorum
Deletedmom15 SerraNil benim oğlumun doğduğundan beridir kusması çok olduğu için bu kısma alıştım sadece 2 saat sanki erkenmiş gibime geliyor. Midesini hınca hınç doldursun istemiyorum. Normalden daha çok kusuyor böyle olunca.
defnesmomm Ben de sadece anne sütü veriyorum, 2 saatte bir emziriyorum, anne sütü mamaya göre daha çabuk sindiriliyormuş, acıktığını düşünüyorum. Emzirme aralığı 1 saat filan olursa kusuyor benim kızım, 2 saat olduğu zaman kusma sayısı azalıyor.