[silindi] muhammedakinci Benim kızım 6 buçuk aylık daha yeni 6.700 oldu. Gerisini siz hesap edin 😊 şaka bir yana her bebeğin gelişimi farklı. Burada kıyas yapmak doğru olmaz. En iyisini doktorlarımız bilir. Sevgiler 💐
EfeD30 muhammedakinci benim bebeģim 2 aylik aşısinda 6660gr 65cm ölculdu. Suan 2 bucuk aylığız. Ama sütum kesildigi icin biz sadece mamayla besleniyoruz
Mltmmrl89 [silindi] kız erkek arasında fark vardır kilo ve boyunda. Benim oğlu.m 6 aylıkken 8.600 du kilosu.
Tugbaarya 123456 ihtimali olabilir ama bazı bebekler daha snrdadn boyama verebiliyor peki Dr lar ne diyor peki buna
Betlll muhammedakinci cnm doğum kilosuna bağlı bnm arkadşımın kızı 11aylık 10 kilo mesela doktorun zatn söyler tedirgin olma bu konuda sen süzenli besle yeter 😉😇
EfeD30 [bilinmeyen] ağlaynca vermek zorunda kaliyorum yetmediginde agliyo yetene kadar vermek zorunda kaliyorum. 2 bucuk aylik bebege diyet yaptiramam ki 😢 ama ek gıda zamanı abıldadıği zamanı ve diş zamani zaten eriyo bebekler
123456 Tugbaarya görünüşte çok kilolu durmuyor doktora kilosu için 1. Ayda gitmiştik onun dışında kilosu için bişe demediler gittiğimizde