Didemhdr Ne olur benim gibi olan varmı ? Gece boyu uyuyan ama sürekli hareket eden bebeği olan anneler var mı? 45 dakika da bir uyanıyo emmek istiyo hadi bu neyse o 45 dakika da sürekli hareket ediyo😢
Emreersavas Didemhdr merhaba yazınıza denk geldim. Benim oğlum 10,5 aylık.3 gecedir uykuda hareket ediyor, sağlıklı uyku kalmadı. Kalkıp oturuyor. Zaten bi kaç gündür ateşi var. Siz ne yaptınız?
Simgeninannisi Didemhdr 4. Ay atağı huysuzluk ağlama halı sürekli kucak isteme. Biz yaşadık bunu bide 9. Ayda böyle oluyor. Allah yardımcınız olsun
Ask35tego Didemhdr selam bebeğim 4 aylık aynı böyle sizin 1 sene geçmiş ama nasıl oldu acaba Nasıl düzeldi neden yapıyor böyle biliyor musunuz
Didemhdr BrcnBlgn gaita bakıldı 2 aylıkken süt intolaransı çıktı ama ben diyet yapmıyorum alerji için doktora gitmedik coronadan dolayı o yapar mı diyosunuz?
BrcnBlgn Didemhdr 2aylikken yapilan testler zatn olumlu sonuc vermiyor ne yazikki…benim tahminmce alerjik bir bebegin var yedigin gidalar bebegi huzursuz ediyor buda gece uykuda bagirsak florasini etkiledigi icin bebek uykuda kivranio canm
Aysekamill Benim bebeğim de 4 ay 6 günlük çok iştahsız hiç süt içmek istemiyor keyfi yerinde ama iştahsız 4. aya girdiğinden beri
Egeyel Didemhdr Süt ve süt ürünleri tüketimi sorun yaratıyor büyük ihtimal. Bağırsakları zorlanıyor oda sürekli kıvrandırıyor. Aynı durumu yaşıyorum 4,5 aylık kızım. o yüzden süt ve süt ürünlerini tüketmeyin bıraktım. Daha rahat şimdi kıvranmaları azaldı.