Nerimanarpagus Merhaba hanımlar siz ek gıdaya hangi ayda başladınız ve hangi yiyeceklerle başladınız 🍏🍌🥔🧅🧄
Defneannesi_ Nerimanarpagus 180 dolduktan sonra başladım. Evde yoğurt yaptım sebzeleri haşladım üç gun kuralına uyarak verdim. Şimdi bebe bisküvisi yapıyorum sebze yada meyve püresi yapıyorum yoğurt yiyor pekmez çekilmiş ceviz labne bu şekilde canım
Ebructncft 180 günümüzü doldurduk başladık biz önce patates, havuç, yumurta sarısı , yoğurt, kendi yaptığım lor peyniri denedik bazisini sevmedik bazisini yiyoruz alışma sürecindeyiz 1 hafta oldu daha :)
Nerimanarpagus Daha erken başlayan oldu mu acaba bazı kişiler dört ayda vermeye başlıyo yavaş yavaş bişeyler
Ati22 Nerimanarpagus bugün 5aylik olduk biz ben 1haftafir tattiriyorum yoğurt patates şimdi kabaktayiz. Bizimki kilo alımı az o yüzden erken başladım biraz.
Balkokulumm Nerimanarpagus 4 ay 5 günlük arada yoğurt veriyorum bi kaç kere elma rendeledim cici bebeyle muhallebi yaptım verdim elma ve muz karıştırıp verdim bazen çorbalardan kaşığın ucu ile veriyorum 180 günü doldurmasını beklemeyi düşünmüyorum ki sütüm zaten yetmiyor mamada arada canı isterse yiyor ebemiz başla demişti
Nerimanarpagus Anladım arada tattırmak lazım o zaman peki hangi besinlerle tattırıma başlanmalı sizce ☺️