MLTM26 Merhaba hanımlar ek Gıdaya başlıcam inşallah az çok araştırdım tadımlık olsun sebzeler tarifler vs yoğurt için de günlük sütü nereden temin ediyorsunuz genelde ve makinasıyla yapıp kullanan var mı ? Teşekkürler 🤗
Defnece MLTM26 ayy bende burda bekliyim de bizde 5 aylık olduk ek gıdaya geçicez yakında ve hiç bir fikre sahip değilim bilgili anneler bana da bilgi versin 😄🙈
Deletedmom30 MLTM26 pınar organik sütle yapıyorum. Ebebekten probiyotik şase var onunla yapıyorum gayet güzel oluyor. Tefal yoğurtcum ll kullanıyorum
Ebructncft Bizim sütçümüz var güvenilir ordan alıp yapiyoruz ama doktorumuz marketten pınar sütte alıp yapabilirsin dedi yaglisindan alıp
Badevehande Bence yoğurt makinasına hiç gerek yok bildiğiniz temiz köy sütü yeni sağım yapmış yani taze süt ve taze mayalanmış yoğurt ile (2 kaşık yeterli maya görevi görüyor) mayalayın😊
MLTM26 Anladım hanımlar teşekkür ederim hepinize🤗 açık süt güvenilir bir yerse olabilir dediğin gibi kutu sütü hiç duymadım canım günlük süt ve probiyotik maya ile kendim denicem ilk önce olmadı makinasını alırım belki