ikimelekannesi_ Akin_37 kullandım fena değildi ama bebeğim sevmedi indan bıraktım bende eti cici bebeği bile sulu yapınca daha çok severek yiyiyor kızım
Trabzon Akin_37 gece uykusuna yatırmadan yediriyorum kızıma gayet memnunum bir sorun ile karşılaşmadik çok şükür
Drkhtc As1ioz ben bikaç kere verdim vermez olaydım hala bebeğim kabız bence ondan oldu çünkü hiç başka bişey vermemiştim katı olarak
As1ioz Drkhtc bnde veriyorum kabız olmadık yapmadı bizde ama çok kilo aldrıyomuş sanırım korktum bnde
laleninannesi Drkhtc bende aynı şekilde arı mama verdim 2-3 gün 2 gün kaka yapamadı yavrum bıraktım hemen
Deletedmom278 Arı mama içeriği kötü bir mama onun yerine içeriği daha iyi olan bir mama alabilirsiniz.
Beliz55 Kızlar arı mama mı kabız yaptı. Bide bende cok duydum hep pirinc unu veren memnun kalan nişasta lapası veren bile duydum
Drkhtc Beliz55 yok kuzum pirinç unu yani onu verdikten bi süre sonra kabız oldu ben o yaptı diye düşünüyorum 🤔
Prensesasya Akin_37 oğluma çok severek yedi bir sorununu görmedim şimdi kızıma veriyorum çok şükür bir sıkıntı görmedim ben memnunum valla 🤷🏻♀️