Hakanleyla Canlar ankara da evde yapabileceğim bir iş istiyorum. Paketleme olur. Boncuk olur. Vs. Lütfen yardımcı olun. Esim günlük yevmiyeli calısıyo.65.tl ile. Kışın iş pek olmuyor.. Yardımcı olmak istiyorum. Üç bucuk aylık bebeğim var. Onun için. Gaz faturasını bile zor ödüyor. Destek olmak istiyorum ona. Yada eşleriniz esim İcin uygun bir iş bulabilirse. Ömür boyu duacınız oluruz.
Papatyal Hakanleyla Allah yardimcin olsun insallah yardimci olacak birileri cikar nerelisin nerde yasiosun
Hakanleyla Papatyal insallah canım. Ankara mamak. Kışın daha zor oluyor. Allah herkese yardım etsin. Zor.
Hakanleyla Ece06 her işi yapar. Belli bi sektörü yok. Simdi taş işi yapıyor. Binalara yapılan türden. Yazık soğukta hasta olup duruyor. Bende biraz olsun yükünü almak istiyorum
Milasmom Hakanleyla amigurumi oyuncak yapanlar var orgu falan biliyorsan yapabilirsin burda hepimiz de aliriz destek oluruz sana
Milasmom [bilinmeyen] evet bicok kisi yapiyo pahali bide ben 150 ye bebek yaptırdım haftada iki bebek orulse mama masrafi cikar en azindan.
Brglbray Amigurimi ben yapıyorum sattım desen ssıfır o kadar emek verdim ama yok yani alıcı bulmak o da bi nevi çevre istiyor instagram adresim var onda da sadec fiyat soruyorlar piyasaya göre ucuz yapıyorum cidden milletin 100 dediği şeye 60 diyorum ama ona bilr pahalı diyen oldu. Ben de ek iş evde yapabileceğim bir şey çok aradım ama yok eskidenmiş paketleme boncuk şimdi yok. Eşimle konuşayım belki bulur denl gelir. Demetevler de çalışıyor eşim kalabalık bi yer kulağına gelirse iletişime geçerim sizinle inşaallah bi sonuç çıkar eşim mağaza da çalışsa bile eşiniz günlük kazanç olarak benim eşimden fazla alıyor😂
Hakanleyla Brglbray canım saol insallah. Kira ile gaz mahvetti bu ay bizi. İnsallah denk gelir. İnstegramdan istek yolla canım takipte kalalım.