alya_kus Arkadaşlar kırkım çıktıktan 1 ay sonra adet oldum 25 martta 1 ayı geçti hala olmadim doğum sonrası düzensizlik normal mi acaba
iyikianneyim61 alya_kus bende 1 kere oldum subat sonu 1 er hhafta arayla bi kere daha oldum oda mart basiydi 2 ay oldu bende olmadim hala hafif kasik bel agrisi oluyor ama gelen giden yok:) normalmiş sanırım boyle düzensiz olmasi
Busraa15 alya_kus 30. Güne kadar kanamam baya azalmıştı 31. Günde bir anda adet gibi oldum 7 8 gün falan sürdü o zamandan beri gelen giden yok normal mi acaba bende merak ediyorum doktora da gidemiyoruz sorabileceğim bir doktor da yok 6 ay 10 günlük olduk
Dgndrmz alya_kus çok normal canım bende 42 gunluklen adet olmustum ve 9aylık olana kadar 50-60 günde bir oluyordum son 2-3 aydır falan düzene girdi daha
alya_kus Zeynept mama kulanmiyoruz sadece emiyor beebgim bian korkup test bile yaptım hamilemiyim diye 🤦🏼♀️🙈
alya_kus iyikianneyim61 bendede hafif bel ve kasık ağrılari oluyor ha geldi ha gelecekmiş gibi ama gelen giden yok
nurbanu29 Ben 9 ay hiç olmadım 🤪 geçtiğimiz ay oldum ilk defa bu ay bekliyorum bakalım ne zaman olucam 😂😂
dbm alya_kus Doğum sonrası adet düzensizliği 1-1,5 yıla kadar normaldir. 1 yıl hiç adet olmayan bile vardır. O yüzden kendinizi strese sokup daha da geciktirmeyin 🌸
Esyu alya_kus büyük kızımda 1 yıl olmadım,küçük kızım 5,5 aylık halen olmadım.ama yine de tedbirli olmak lazım☺️