Ecem19 Begrich bence açılmayacak yeni vakalar olduğu sürece okullar büyük risk ayrıca ziya selcuk son karar bilim kuruluna ait dedi açıcaklarını sanmıyorum
MHMA Begrich Eşim öğretmen bizde ondan dolayı yakın takip ediyoruz. Bulasi sayısı böyle düşmeye devam ederse açılır diye düşünüyoruz
Burcu_melisa Açılacak yönünde sanki açıklamalar ama açılsa bile her öğretmen ve öğrenci her gün gitmez sosyal mesafeyi koruyacak şekilde bir program yapılır diye düşünüyorum. Belki 1aylık telafi sürecinde 3-5defa gideriz. Tamamen varsayımsal konuşuyorum
Begrich Ecem19 açılmayacaksa şuan neden kesin olarak söylenmiyor acaba, sonuçta AVM’ler kuaförler de büyük risk ama onlar açılıyor. Kafamda deli sorular 😊🤔
Birannebirogul Begrich evet haklısın ben ilk şey dusunmustum çocuklar uzaktan eğitime motıve olsunlar diye 31 mayıs dendi eylul denmedi ama baya açılacak gibi
Metesmom Öğretmen değilim ama fikrimi paylaşmak istedim. Bence avm ve kuaförler vaka artışı bu şekildeyken açıldıysa okullar da açılır ama kaç veli gönderir orası ayrı.
Begrich Metesmom teşekkür ederim, evet genel görüş bu şekilde, gerçi evde çocuklar bunaldı annelerin bazıları baş edemez hale geldi😅 resmî olarak açılırsa bak bir şey yokmuş deyip yollayabilirler de bilemiyorum.
Elifkrt27 Metesmom Avm Kuafor ile okul aynı değiş ki mesela benim okulum 1000 kişi sınıfım 40 kişi bazı sınıflar 60 kişi çok Zor avm de 3 mt2 bir kişi olacak ama sınıfta bu sağlanamaz 😔
Elifkrt27 Begrich bakan açıklama yaptı suan sadece 8 be 12 inci sınıflar olacak eğer normalleşme devam ederse ortaokul ve liselerin hepsi ama ana sınıfı ve ilkokullar kendini korayabilecek güce sahip değiller diye açılmayacak dendi