Pnrdgn https://hizliresim.com/hvi86A Geçen hafta e devlette alacağım para görünüyordu 1000 tl diye ve evime kadar getirdiler parayı fakat ben evde yoktum maalesef elden alamadım. 10 gün içinde PTT den gidip alabilirsiniz dedi. Bütün tam 10 gün oldu ve 3 gündür e devlette sosyal yardım bulunmamaktadır diyor anlamadım para kapıma kadar geliyor 3 güne kadar e devlette de görünüyordu ve bir anda kayboldu. Başına gelen var mı acaba
Hazeralisa Pnrdgn yaa benim de öyle oldu kimliğimi bulamadım vermediler bi hafta sonra alırsın dediler. Şimdi bakıyorum edevlete yardım bilgisi bulunamadı diyo. Sen ne zaman gidiceksin haber verirmisin burdan ya
Nisasn Pnrdgn benimde kimlik numaramin son rakaminin uyumlu oldugu gunler sosyal yardimlasmada gorunuyo diger gunler siliniyo canim ptt yi aradim 6 ay icinde alabilicegimi soylediler evime getirmiceklermis bi sıkıntı olacagini sanmam
Pelin13 Baltoros sonuç bakmaya nerden gireceğiz başvçvuru yaptım ama sonuç gözükmüyor yani bulamıyorum takip etmeyi
Sarezgi Bilgim yok ama kimliğinizle gidip alabilirsiniz sonuçta oradaki yazı önemli değil bence onlar görüyordur ama 10 gündür gidip almamışsınız süresi geçmiş olabilir
Pnrdgn Sarezgi süresi geçme değil de daha bütün 10 gün oldu yarın gitmeyi düşünüyorum nasıl yapacağım bilmiyorum kuyruğun sıranın ucu bucağı yok🥺