Ysmn9282 Merhaba anneleerr. Biz yarın 1 aylık olucaz. Oğlum doğduğundan beri uykuya dalamıyo. Daha doğrusu uyuyo ama gözleri sürekli kıpırdıyo. Beşiğine koydum koyar koymaz uyandı. Ayakta salladım ayaktan indiği an uyandı. Sürekli uyanıyo ve pışpışlamam gerekiyo. Ne yapmam gerekiyo dalması için. Başından ayrılamıyorum uyuyamıyorum 🤷♀️
elifiii Ysmn9282 daha henüz dünyaya alışma sürecinde, omzunuzda uyutup yatağa yatın, sonra yavasca kalkın onun yanına destekler koyun, yarım kundak bazen işe yarayabiliyor. sarılma hissini seviyorlar
Gulmrt Ysmn9282 çok normal canım beyaz gürültü dene fazla olmamak şartıyla banyo yaptırıp bi süre sonra yatırmayı dene. Ama eğer gözleri kapalıyken kırptığını görüyorsan o da uyuyor demek bebeklerde çok olur rem uykusu.
Denizincanii Ysmn9282 o aylarda cogu bebe ayni Yani bebegnzi rahatlatmaktan baska carenz yok bu konuyla ilgli bir anim war hatta 55 gunluktuk annemlerdeydim yigenimle ayni odada uyuyorduk her kucagmdan yerine koydugumda agliyordu oglum yigenmde benmle beraber uyanikti bi Ara bir saat uyudu oglum tam bir saat sonra uyandignda yigenim teyze uyusun diye Yasin okuycm Allah rizasi icin demistim demek yasinin etksi gecti demisti trajikomik bir drumdu simdi hatrlaynca guluyorm sonrasnda uykularmz duzeldi su an dorduncu ay atagindayz we yine uykular Haram sabjr duzelecek elbet
Ysmn9282 Gulmrt kırptığı zaman direk uyanıyo. Gündüz bi şekilde idare etmeye çalılıyorum ama gece uyutmuyo 😩
Selinsu Ysmn9282 anne karnındaki seslere benzer sey yap androidse play stordan bebek uyutucu indir cesit çeşit sesler var benim cok isime yarıyor
Ysmn9282 Denizincanii Dişiydi, sendromlarıydı derken bizi hergün yeni bişey bekliyo sanırım 🤭 Sağlıklı olsunlar da gerekirse uyumıycaz bakalım