Cennetinsusu tgbmhr Allah kolaylık versin canım. İnşallah azaltır da emmeyi sende rahatlarsın. Bebeğiniz de daha fazla anne sütü almış olur. 🤲🏻❤️
Cennetinsusu Sadullahefe Ayy yerim onu minnoş. ❤️Valla özlüyor insan bol bol kokla öp annesi🥰❤️ Sürekli anlattım ona konuştum. Ama insanın içi acıyor. Nasıl da fedakarlık yapıyor aslında. Küçücük bedeniyle. Sırf ben canım acıyor dedim diye 🥺 Oyy duygulandım. ❤️
Sadullahefe Cennetinsusu evet annesini çok seviyor da ondan kıyamıyor tatli minik yerim o düşüncesini ❤😊
Gamzeli tgbmhr ay benim kizim da 21aylik aldim sabir tasi deneyecegim bu hafta bakalimm cok sevdali memeye kizim insallah fayda gorurum
tgbmhr Gamzeli sabırtaşını memeye sürdüm üstüne kimyon döktüm öyle tiksindi şimdilik görmek bile istemiyo bakalım gece ne yapacağız
Cennetinsusu tgbmhr Allah kolaylık versin canım. Ne kadar ağlarsa ağlasın sürekli su teklif et. Ya da biberonda mama veya süt ver. Ama gece alışmaması için birşey vermesen de olur. Bırakmışken onu da bıraktır bence sonra bide onun için zorlanma. Sonucu yaz merak ettim . 🙂
tgbmhr Cennetinsusu ilk gece olmasına rağmen çok ağlamadı hatta ilk defw uzun uyudu 2 saat kadar 10 dk ağladı 15 dk ağladı derken uyudu gtti