Ediberva Merak ediyorum da bebeğinizi gece uykusundan önce kaç saat uyutmuyorsunuz ve günde kaç kez uyuyor ?
araskuzumm0918 Ediberva uyanık kalma saatleri ayına yaşına göre değişiyor tatlım ,biz 18 ayımıx dolmak üzere maksimum 6saat uyanık kalıyor
Tubali Ediberva oğlum 6 buçuk aylık 3 buçuk 4 saate yakın uyanık bırakıyorum gece uykusundan önce ona rağmen zorla uyuyor😅
Mom9 Ediberva 8aylık. 2+1 uyku yapıyo son uykusu yarım saat en son 5te kalkmış oluyo. 20.30da gece uykusuna başlıyo
DogaLina Ediberva 5.5 aylıgız. Günde 2+1 yapıyo. 2-2.5 saat içinde uykusu geliyo. Akşamlarıda öyle oluyo. Fazla kalamıyo 😆
Ediberva araskuzumm0918 ne güzel benim kızım 5 aylık düzen oluşturmaya çalıştırıyorum ama uykusu çok geliyor gün içinde gece de uyanıyor beş altı kez sizleri merak ettim doğrusunu nasıl anlayacağız
Ediberva Tubali aynen benim kızımda beş aylık bende öyle yapıyorum ama diretiyor uyumak için gece de uyanıyor sürekli acaba unutmamakla alakası var mı onu merak ediyorum
210796 Ediberva evet farklı bir sürü tablo çıkıyor hemde.kendi bebeğinize uygun gördüğünüzü seçin.mesela benim oğluö 2 saat uyanık olduğunda esnemeye başlar.tabloda 3 saat yazılmışsa uygun olmadığı için seçmiyorum onu
Tubali Ediberva benimki genelde çok uyanmıyor 11 gibi uyutmaya başlarım gece 3 4 gibi mama veriyorum bide sabah 7 yada 8 de veriyorum 10 gibide uyanıyor
Tubali Ediberva çok kısa 20 30 dk sadece bazen günde 1 kez uzun oluyor oda 1 yada 1 buçuk saat uyumuş oluyor
Aryasare Ediberva 5 ay 22 günlük günde 3 kez uyuyor gece uykusuna yatmadan önce maksimum 3 saat ayakta kalıyo o da uykusu gelmiş oluyo 3 saatte 🥰
DogaLina Ediberva estafurullah 2 uzun uyku yapıyo 1 şekerleme yapıyo. Sabah ve öğle uykusunu 2 şer saat uyuyo akşam 1 saat veya 45 dkka uyuyo
Aryasare Ediberva Benim zorlamamla 1 saat ilk 2 uyku 3. uykuda 1 bucuk saat yine zorlamamla 😊 3. uyku uzun çünlü 3. uykudan sonra ayakta kalma süresi 3 saat diğerlerinde 2 saat arayla yatırıyorum