vize25 Bebeğinize ek gıda alışverişinizi hangi siteden yapıyorsunuz? İncelediğim birçok sitede 6+ ay ürünlerinin içeriğinde 8. aydan sonra verilmesi gereken besinler vardı. Özellikle 6.ay alışverişi için internet sitesi arıyorum.
Ndderdem vize25 farklı yerlerden sipariş vererek tamamladım ben. 6. Ayda yulaf unu sıyez unu tan bugday unu pirinç unu yulaf ezmesi verebilirsin bazı kaynaklar kecıboynuzu unuda dıyor ama ben 8. Ayda verdım. Sebze ve meyve mevsımıje göre. Havuc balkabagı patates kapya biber. meyve elma ayva armut muz seftali kayısı. Baharat tarçın kimyon.
Ndderdem vize25 sarımsak ve soğana 7 ayda başladım gazlı bebek oldugu için mercimeğe 8. Ayda. Ev yapımı lor peyniri labne yoğurt 6. Ayda verebilirsin. Brokoli ve karnabahara 7. Ayda verdim. Bırcok kaynak arastırdım doktorumda kıymaya 7. Ayda başlattı daha sonra kuzu incik ve 8. Ayı tamamladıktan sonra köy tavuğu ve somon verdim.
Kereminannesiii vize25 Bebek irmiği, pirinç unu, keçiboynuzu unu gibi ürünleri asu’dan Markasının kullanıyorum doğal içerikli güvenilir ürünler
1Dost Ysfayaz ben cok araştırdım arkadasım ebebeğin kullanıyordu memnun değilim dedi diğer arkadasım wee kullanıyodu oda alma dedi Avent araştırdım yorumlar kötüydü yani sırf marka diye alınıyormuş en sonunda mamaajo aldım akıtma yapmıyor güçlü çekmesi lazım gelmesi icin ben bi tık deldim 160 ml 30 a aldım
vize25 Ysfayaz dr browns aldım ama kızım ondan su içmek istemiyor kendi biberonundan su verince içiyor sadece ama akıtma hiç olmuyor
vize25 Ndderdem kendim sebze çorbaları ve bebek irmiğinden muhallebi yapıyorum aşçı anneden alerjik tarhana da kullanıyorum belki değişik sebze karışımlı çorbalar bulurım pratik olur diye düşünmüştüm
vize25 Ndderdem Brokoli bizde gaz yapmadı ben veriyorum 5 ay 10 günlüğüz ek gıdaya eeken başladık alerjik bebek olduğu için. Ben de kuzu kıymayı 7.ayda vermeyi düşünüyorum.
Ndderdem vize25 bu arada alısverıs demıssınız ben farklı seylere yönelmişim 😂 sebzeleri ,unları ,meyveleri, tarhana, tereyağ eskitadında.com dan aldım cok mennunum. Bebe biskuvisi ve makarnalar aşcıanneden 💛
Ndderdem vize25 bu arada ben penolopegurmeden karısım corba aldım ama bebegım yemedi o yüzden önermedim belkı senınkı yer dene istersen